Terug naar video overzicht

Boeren budgetsleepslang van Roelama

Wie al het land naast de deur heeft liggen en arbeid beschikbaar, kan ervoor kiezen om een budget sleepslangcombinatie te kopen. Deze oplossing bedachten mechanisatiebedrijf Agri Techniek Slingeland en machinefabrikant Roelama op verzoek van een klant. Het doel: zelf sleepslangen wanneer je dat wilt. Een impressie. Wanneer de bodem maar net bekwaam is om te berijden, biedt sleepslangen een uitkomst. De stap om zelf een sleepslangcombinatie te kopen, is vaak te groot door het gebrek aan arbeid


Registreer om 2 gratis premium artikelen te lezen

Wil je 2 gratis premium artikelen per maand lezen?
registreer

en lees meteen verder!

Al abonnee? Log dan hier in.

‘QuattroLink’ gesleepte ophanging van de maaibalk
De Extra 787T, met een werkbreedte van 8,75 meter, heeft wel de zogenoemde ‘QuattroLink’ gesleepte ophanging van de maaibalk en ook de ‘SemiSwing’ stalen kneusvingers die aan de graskneuzer gemonteerd zijn. De maaier beschikt ook over de makkelijke hydraulische bodemdru-instelling. In het segment triple-maaiers biedt Vicon nu 3 typen aan. Nieuw is de middenversie, de Extra 787T met een brutoprijs van €46.900. - Foto: Vicon

8 maaischijven
Elke maaibalk is 3,2 meter breed en heeft 8 maaischijven. De bediening van alles verloopt heel eenvoudig en direct via 3 dubbelwerkende ventielen, rechtstreeks vanaf de trekker. Vicon adviseert minimaal een trekker met een motorvermogen van 180 pk.