Terug naar nieuwsoverzicht

Amazone voegt drie apps samen

Alle instellingen per type strooier geoptimaliseerd met de mySpreader-app.

Fabrikant van kunstmeststrooiers Amazone combineert drie apps in de nieuwe app mySpreader. Dit is een alles-in-een hulpmiddel om de instellingen van een strooier te optimaliseren.

De apps FertiliserService (meststoffen-database), EasyCheck (mobiele ‘testbank’) en EasyMix (gemengde meststoffen) zitten nu dus samen in mySpreader. Met dit programma maak je alle instellingen, die je vervolgens overzet naar de Amazone-kunstsmeststrooier. Die verwerkt de info en slaat deze op. Voordeel van de nieuwe app is gemak en tijdwinst, en het voorkomt foutjes, aldus de fabrikant.

mySpreader is gratis te downloaden op smartphone’s met besturingssysteem Android 7 of iOS 11. Als een speciale functie omvat de mySpreader Connect een Bluetooth-adapter en een licentie-activering voor Isobus-machines.

Deze drie apps zitten nu samen in mySpreader.

Deze drie apps zitten nu samen in mySpreader.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Amazone biedt 7 jaar garantie tegen corrosie kunstmeststrooiers

De garantie tegen corrosie geldt voor gedragen kunstmeststrooiers ZA-V, ZA-TS en de grote getrokken strooier ZG-TS vanaf modeljaar 2022.
Afbeelding artikel

Lemken Polaris 14/3000 zeer solide strooier

Een lang gekoesterde wens van Lemken ging ruim twee jaar geleden in vervulling met de introductie van een productlijn kunstmeststrooiers. Deze...
Afbeelding artikel

Border TS voor kantstrooien met Amazone

De maximale hoeveelheid meststof tot aan de perceelgrens strooien, lukt voortaan met de BorderTS-kantstrooiplaat van Amazone. Deze is geschikt voor de...
Beheer
WP Admin