fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Amazone voegt drie apps samen

Alle instellingen per type strooier geoptimaliseerd met de mySpreader-app.

Fabrikant van kunstmeststrooiers Amazone combineert drie apps in de nieuwe app mySpreader. Dit is een alles-in-een hulpmiddel om de instellingen van een strooier te optimaliseren.

De apps FertiliserService (meststoffen-database), EasyCheck (mobiele ‘testbank’) en EasyMix (gemengde meststoffen) zitten nu dus samen in mySpreader. Met dit programma maak je alle instellingen, die je vervolgens overzet naar de Amazone-kunstsmeststrooier. Die verwerkt de info en slaat deze op. Voordeel van de nieuwe app is gemak en tijdwinst, en het voorkomt foutjes, aldus de fabrikant.

mySpreader is gratis te downloaden op smartphone’s met besturingssysteem Android 7 of iOS 11. Als een speciale functie omvat de mySpreader Connect een Bluetooth-adapter en een licentie-activering voor Isobus-machines.

Deze drie apps zitten nu samen in mySpreader.

Deze drie apps zitten nu samen in mySpreader.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Zeven jaar garantie op Bogballe-kunstmeststrooiers

Bogballe biedt zeven jaar garantie op het frame van kunstmeststrooiers uit de M- en L-series vanaf modeljaar 2023. Ook perforatiecorrosie valt...
Afbeelding artikel

Bogballe L15W is breedstrooier en rijenbemester ineen

Bogballe introduceert de L15W-weegstrooier. Deze kan zowel breed strooien als in de rij bemesten. Leverbaar in een smalle en brede versie.
Afbeelding artikel

Argi importeert kunstmeststrooiers van Italiaanse DCM

Importeur Argi in Didam (Gld.) is gestart met de import van kunstmeststrooiers van het Italiaanse merk DCM.
Beheer
WP Admin