fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

John Deere en Deutz ontwikkelen samen nieuwe motor

John Deere Power Systems en Deutz kondigen aan gezamenlijk een nieuw motorblok te ontwikkelen tot 130 kW (zo’n 170 pk). Foto: Deutz

Motorenfabrikant Deutz uit Keulen (D.) gaat een samenwerking aan met John Deere Power Systems uit Waterloo (VS). De fabrikanten ontwikkelen gezamenlijk een nieuwe motor tot 130 kW (170 pk).

John Deere Power Systems en Deutz kondigen aan gezamenlijk een nieuw motorblok te ontwikkelen tot 130 kW (zo’n 170 pk). De fabrikanten zeggen hun kennis te bundelen om een betrouwbaar, betaalbaar, breed inzetbaar motorblok te ontwikkelen die goede prestaties biedt; er wordt niet gesproken over vernieuwende motortechniek of alternatieve brandstoffen. De fabrikanten ontwikkelen samen de hardware en het design, maar zullen onafhankelijk het motorblok uitrusten met eigen software en motormanagement. Ook de daadwerkelijke productie en distributie van het nieuwe motorblok zal uiteindelijk onafhankelijk van elkaar plaats vinden.

Gerelateerde tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

John Deere introduceert nieuwe 5M-trekker

John Deere heeft zijn 5M-trekkerserie uitgebreid met model 5M 130.
Afbeelding artikel

Ruim 900 pk in nieuwe John Deere-kniktrekker

John Deere introduceerde woensdag 28 februari de grootste trekker die de fabrikant ooit gebouwd heeft: een 830 pk John Deere-kniktrekker.
Afbeelding artikel

Machinepark met slagkracht: vlot 25.000 balen persen

Het machinepark van AJ Bedrijfsdiensten toont dat familie Bronkhorst professioneel werkt met de nodige slagkracht om kwaliteitshooi te maken.
Beheer
WP Admin