Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwe bumper koppelt direct aan frontgewicht

De fabrikant Tractorbumper uit Alphen komt met een nieuw bumpermodel. De Connect bumper koppel je met twee bouten aan de Pateer B-600, B-900 en het Fendt gewichtsblok.

De constructie maakt het mogelijk om met gewicht én bumper te rijden, zonder dat dit een vast geheel is. Bij veel landwerk kan de bumper snel losgekoppeld worden. Met een optionele montageset is de bumper aan de fronthef te koppelen zonder gewichtsblok.

Lees verder onder de foto

De Connect-bumpers zijn verkrijgbaar in verschillende (trekker)kleuren en verlichtingsopties. (Foto: Tractorbumper.com)

De Connect-bumpers zijn verkrijgbaar in verschillende (trekker)kleuren en verlichtingsopties. Foto: Tractorbumper.com

Verschillende kleurmogelijkheden

Naast de meeste Tractorbumpermodellen is de Connect uitgevoerd met de gepatenteerde verdraaibare en uitschuifbare zijdelen. LED-verlichting, reflecterende rood-wit markeringen en markeringsstokken zorgen volgens de fabrikant voor een betere zichtbaarheid van de trekker. De Connect kan in de gewenste kleuren geleverd worden. Ook een eigen bedrijfslogo is optioneel.

Vanaf nu leverbaar

De Tractorbumper Connect is vanaf nu leverbaar en kost ongeveer €1500 inclusief verlichting, zonder gewicht. Het bedrijf kan ook gewichten van 600kg en 900kg erbij leveren voor respectievelijk €975 en €1375. De bumper is dan afgesteld en gemonteerd op dit gewicht. Wil je de 100 kg zware bumper los in de fronthef hangen, dan kun je voor ongeveer €180 het optionele montagesetje erbij kopen. Meer informatie, zie www.tractorbumper.com.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

De stoere trekkerbumpers van Fons Janssen

De stoere trekkerbumpers van Fons Jansen zijn voorzien van stickers met logo in dezelfde kleuren als het trekkermerk.
Afbeelding artikel

Vervaet Connect op alle machines

Vervaet levert al zijn machines van 2022 met Vervaet Connect. De machines verzamelen via sensoren diverse gegevens en via het nieuwe...
Afbeelding artikel

Farmstore toont nieuwe Bélair-maaiwagen

Farmstore toonde het nieuwe model Bélair Gabare PR60-maaiwagen voor het eerst op de Werktuigendagen op 23 en 24 september in Oudenaarde...
Beheer
WP Admin