fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Harken voor de wielen met Ploeger CM4240 bandhark

Foto: Ploeger

Adrie Kunst, Market Manager Forage bij Ploeger Machines, vertelt over de CM4240. Dit is een zelfrijdende bandhark van Ploeger Machines.

De Ploeger CM4240 zelfrijdende bandhark is een uniek concept, omdat er voor de wielen wordt geharkt. Omdat er niet eerst over het gemaaide gras wordt gereden, is er minder vervuiling in het materiaal dat geoogst wordt.

Slepende tanden

Het harkgedeelte bestaat uit een pick-up met een kleine diameter zonder curvebaan en slepende tanden. Voordeel hiervan is dat het gewas minder hoog opgeheven hoeft te worden. Door de slepende tanden wordt er minder vervuiling in het gras geharkt.

Meer informatie

Voor meer informatie over Ploeger machines bezoek ploeger.com

Gerelateerde tags: , ,

Beheer
WP Admin