Terug naar nieuwsoverzicht

Definitief streep door EuroTier 2020

Foto: Henk Riswick

De vakbeurs Eurotier 2020 in Hannover is definitief geannuleerd. De editie van de Duitse veehouderijvakbeurs is verplaatst van november 2020 naar een digtaal evenement in februari 2021.

De organisatie van een van de grootste tweejaarlijkse beurzen op gebied van veehouderijmechanisatie trekt een streep door de editie in 2020. De Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft (DLG) die naast de Agritechnica ook de Eurotier organiseert, vindt het verstandiger om de editie van februari om te dopen tot een digitaal event.

9-12 februari 2021

CEO Dr. Reinhard Granke van DLG schrijft dat het toenemende aantal coronagevallen en de daarmee samenhangende reisrichtlijnen voor zowel exposanten als bezoekers een flexibele oplossing vereist. Een digitaal evenement van EuroTier gaat plaatsvinden van dinsdag 9 tot vrijdag 12 februari 2021. De volgende fysieke editie van EuroTierstaat gepland van 15 tot 18 november 2022. De organisatie organiseert dan, naast een real-life evenement, ook een digitale versie.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Agritechnica schuift naar maart 2022

De Agritechnica wordt verschoven naar begin 2022, laat de beursorganisatie weten. De beursorganisatie laat weten dat de Agritechnica met vier maanden...
Afbeelding artikel

Foto | Oldtimers kijken op internationaal trekkerevenement in Panningen

Topdrukte tijdens het Internationaal Historisch Festival van de Historische Motor en Trekker vereniging (HMT) eind juli in Panningen (L.).
Afbeelding artikel

Blog | ‘Tractorpullen zonder rook?’

Toen TREKKER-redacteur Marcel Klein Braskamp als klein kereltje voor het eerst een tractorpullingwedstrijd bezocht, maakte vooral de rook indruk.
Beheer
WP Admin