fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

New Holland gaat samenwerken met Maschio Gaspardo

Een SUH-woeler in de blauwe New Holland kleuren. - Foto: New Holland

Na de overname van Kongskilde Grondbewerkingsmachines in 2016, gaat  New Holland nu onder eigen naam schijveneggen en diepwoelers van het Italiaanse merk Maschio Gaspardo verkopen.

Een aantal grondbewerkingsmachines van de Italiaanse fabrikant Maschio Gaspardo komt in 2021 te koop bij New Holland-dealers in de blauwe New Holland-kleurstelling. Het gaat om schijveneggen en diepwoelers. Binnen het New Holland-distributienetwerk gaan die SDM en SDH heten (voor de schijveneggen), en de diepwoelers krijgen de type-aanduiding SUM en SUH. Ook Nederland staat in het lijstje landen waar New Holland als eerste start met de marktintroductie. Details over de machines volgen later dit jaar.

New Holland laat de vraag of er nog meer grondbewerkings- of anderssoortige machines zullen volgen, vooralsnog onbeantwoord.

Ook een snelle, compacte schijveneg is vanaf volgend jaar te koop.

Ook een snelle, compacte schijveneg is vanaf volgend jaar te koop.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

New Holland stopt met verkoop van ploegen

New Holland stopt met de verkoop van ploegen en heeft de Zweedse fabriek verkocht. Een Duits bedrijf heeft de ploegenfabriek overgenomen.
Afbeelding artikel

AVR viert 175e verjaardag met Puma 4.0 Limited Edition

De Belgische machinefabrikant AVR viert zijn 175-jarig bestaan met de levering van de zelfrijdende aardappelrooier Puma 4.0 Limited Edition.
Afbeelding artikel

Tsjechische SMS levert Talon Green-graslandwoeler

De Tsjechische machinefabrikant SMS heeft diepwoeler Talon Green gebouwd om verdichte graslandbodems weer los te maken.
Beheer
WP Admin