fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Mechan Groep stopt met Seko

Foto: Mechan Groep

Met ingang van 1 oktober stopt Mechan Groep met het importeren van Seko mengwagens. Na 30 jaar samenwerking met Seko wil het bedrijf uit Achterveld zich nog meer gaan focussen op de Agco merken.

Zelf importerende dealers, waaronder LMB D. Kuipers, Niestijl Mechanisatie, Intrak BV en LMB Veldman, gaan het Italiaanse merk vanaf nu vertegenwoordigen. Vanaf 1 september stopte Mechan Groep ook al met de distributie Bogballe (bekend van zout- en kunstmeststrooiers). De keuze om de merken die niet onder het Agco-concern vallen over te dragen past bij de strategie om zichzelf volledig op de Agco merken te focussen.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Amerikaanse Monarch Tractor wil Europese markt veroveren

Het Amerikaanse Monarch Tractor, pionier op het gebied van zelfrijdende elektrische trekkers, haalt €122 miljoen op bij Belgische investeerders.
Afbeelding artikel

Duitse machinefabrikant Bergmann bouwt nieuwe fabriek

Bergmann, fabrikant van meststrooiers, overlaadwagens en silagewagens, bouwt een nieuwe productiehal in Goldenstedt (D.).
Afbeelding artikel

Argo Tractors opent nieuwe fabriek in Italië

Argo Tractors heeft een nieuwe fabriek geopend in Campagnola Emilia (It.). Daar produceert het versnellingsbakken voor trekkermerken Landini en McCormick.
Beheer
WP Admin