fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

John Deere 7400 in veiling 15 jaar Traktorpool

Traktorpool Nederland bestaat 15 jaar. Daarom veilen we 15 iconische trekkers en machines in een unieke online veiling waaronder de John Deere 7400 hakselaar. De veiling start op 20 oktober 16.00 uur en sluit op 2 november.

John Deere 7400

Deze schitterende hakselaar mag na 16 jaar trouwe dienst naar een nieuwe eigenaar. De machine is met 2500 uur op de hakselkooi pas net ingelopen. De eenvoudige machine is zeer strak en altijd goed onderhouden. In het voorjaar van 2020 is de machine nog ingezet in de grasoogst. omdat de nieuwe hakselaar nog niet geleverd was. Naast de pick-up die nu voor de hakselaar hangt, is er ook een 6-rijer Kemper 345 maïsbek bij. De korrelkneuzer ligt netjes binnen en is afgelopen winter nog nagelopen en zijn er de nodige lagers preventief vervangen. Kortom: een complete machine die staat te popelen om weer gretig aan het werk te kunnen.

Meer weten over deze John Deere? Meer informatie lees je op de pagina van de Traktorpool veiling.

Gerelateerde tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

John Deere introduceert nieuwe 5M-trekker

John Deere heeft zijn 5M-trekkerserie uitgebreid met model 5M 130.
Afbeelding artikel

Ruim 900 pk in nieuwe John Deere-kniktrekker

John Deere introduceerde woensdag 28 februari de grootste trekker die de fabrikant ooit gebouwd heeft: een 830 pk John Deere-kniktrekker.
Afbeelding artikel

John Deere verkocht ook in 2023 meeste trekkers in Nederland

John Deere was het best verkopende trekkermerk in 2023 in Nederland, en Agco verkocht als concern de meeste trekkers. Dat blijkt...
Beheer
WP Admin