fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

JD 1075 Hydro4 in veiling 15 jaar Traktorpool

Traktorpool Nederland bestaat 15 jaar. Daarom veilen we 15 iconische trekkers en machines in een unieke online veiling waaronder de John Deere 1075 Hydro4. De veiling start op 20 oktober 16.00 uur en sluit op 2 november.

John Deere 1075 Hydro4

Een mooie complete combine. Aangeboden door een akkerbouwer die zijn bedrijfsvoering aanpast. Deze combine is altijd trouw geweest sinds de dag dat deze is gekomen. De combine heeft een invoer van een 1177, die iets zwaarder is. Daarnaast liggen er dubbele cilinders onder de invoer om de zware 6-rijige Geringhoff kolvenplukker te kunnen tillen. De oogst van dit jaar is nog door deze combine in combinatie met het bijbehorende 3,60m maaibord geoogst. Van het stof van toen is nu helemaal niets meer te zien: de machine verkeerd in een goede staat. Enkele onderhoudsbeurten zijn nog gepleegd en de machine kan zo weer ingezet worden. De zelfbouw maaibord-kar heeft een nieuw zwenkwieltje nodig en de voorbanden van de combine moeten op korte termijn vervangen worden. Een strohakselaar is ook bij de machine, deze ligt netjes in de schuur en is zelden gebruikt. Het aankoppelen van de aandrijving naar het maaibord is vereenvoudigd door een vierkantige koker vast te bouten.

Meer weten over deze John Deere 1075 Hydro4? Meer informatie lees je op de pagina van de Traktorpool veiling.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

John Deere introduceert nieuwe 5M-trekker

John Deere heeft zijn 5M-trekkerserie uitgebreid met model 5M 130.
Afbeelding artikel

Ruim 900 pk in nieuwe John Deere-kniktrekker

John Deere introduceerde woensdag 28 februari de grootste trekker die de fabrikant ooit gebouwd heeft: een 830 pk John Deere-kniktrekker.
Afbeelding artikel

John Deere verkocht ook in 2023 meeste trekkers in Nederland

John Deere was het best verkopende trekkermerk in 2023 in Nederland, en Agco verkocht als concern de meeste trekkers. Dat blijkt...
Beheer
WP Admin