fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Tractor pulling barst los in Boerdonk

Stichting Trekkertrek Boerdonk kondigt de eerste buitenwedstrijd van 2020 aan.

Stond Boerdonk in voorgaande jaren garant voor 2 dagen lang spektakel inclusief het tentfeest onder de naam “Boerdonk bast los”, vanwege corona wordt het dit jaar een bescheiden eendaagse wedstrijd.

Het tentfeest gaat niet door en er is geen mogelijkheid tot overnachten. Maximaal duizend man publiek is toegestaan op gereserveerde plaatsen. Vanaf vrijdag 24 juli gaan de inschrijvingen open voor de sport en supersport klassen. Als er nog ruimte overblijft in het programma wordt er mogelijk nog een standaardklasse aan het programma toegevoegd. De wedstrijd wordt gehouden op zaterdag 3 oktober. Hou voor de laatste informatie, inschrijven en kaarten bestellen de website van Boerdonk in de gaten.

Een impressie van de editie van 2019:

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Zo bouwt team Steel 2 Steal zijn nieuwe tractorpuller

Tractorpullingteam Steel 2 Steal bouwt een tractorpuller die met niets te vergelijken is wat nu op de baan staat. TREKKER kijkt...
Afbeelding artikel

Uitdagende runs tijdens Truck en Tractorpulling Indoor Putten

De trekkers streden voor het eerst dit jaar om de verste afstand tijdens Truck en Tractorpulling Indoor Putten. TREKKER is er...
Afbeelding artikel

Vader en dochter Schippers geven gas met tractorpullers

Michelle Schippers gaat al van jongs af aan met vader Michael mee naar trekkertrekwedstrijden. Hun tractorpullers zijn echt een vader-dochterdingetje.
Beheer
WP Admin