fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Cemis 700 nieuwe universele Claas-terminal

De Cemis 700 Isobus-terminal vervangt bij Claas de bestaande Operator en Communicator II-modellen.

Het gladde, makkelijk schoon te houden oppervlak heeft aan de rechterkant tien verlichte druktoetsen, en aan de zijkant zit een draaiknop om instellingen te wijzigen. Bovenop enkele hoofdbedieningsknoppen. Links toont een 7 inch groot, contrastrijk kleuren touchscreen (met automatische dag/nacht-schakeling) de relevante informatie. Via de dubbele camera-aansluiting kan het display ook de beelden van twee camera’s tonen, bijvoorbeeld om zicht te hebben achter of in een wagen of werktuig.

Verder aan boord: Aux-O en Aux-N, UT1- en UT2-functies. Deze, en de ISO 11783 compatibiliteit, zijn gecertificeerd door de AEF (Agricultural Industry Electronics Foundation).

Najaar leverbaar

Claas rolt de nieuwe Cemis 700 dit najaar geleidelijk uit als optie voor diverse maaiers, persen en opraapwagens. Deze worden standaard afgeleverd met Isobus-stekker, dus wie tevreden is met een bestaande Isobus-terminal is dan klaar; wie een nieuwe erbij wil, heeft de 700 voor een meerprijs van € 897.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Jouw mening telt: zes vragen over gps en Isobus

TREKKER hoort graag van jou welke functies of eigenschappen van gps en Isbobus jij écht belangrijk vindt. Vul de vragenlijst in.
Afbeelding artikel

Eenvoudige Isobus van Kaweco

Machinefabrikant Kaweco komt met een nieuw besturingssysteem voor hun mesttanken.
Afbeelding artikel

Isobus en klassiekers een geslaagde combinatie

Er zit tegenwoordig steeds meer elektronica op en in trekkers, machines en werktuigen. Maar wat als je dat niet wilt, omdat...
Beheer
WP Admin