fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Hydraulisch aangedreven hogedrukreiniger

Bobcat levert drie typen hogedrukreinigers voor voorin de schranklader. De tankinhoud varieert van 270 tot 810 liter.

Even snel met de hogedrukreiniger op de meest (on)mogelijke plaatsen. Dat kan met de nieuwe Bobcat hogedrukreinigers, die zo in elke schranklader passen en hydraulisch worden aangedreven. Richtprijzen starten bij € 6.900.

Bobcat heeft een nieuw aanbouwdeel: een hogedrukreiniger voor schrankladers, compacte rupsladers en compacte wielladers. Bobcat claimt ’s werelds eerste fabrikant te zijn die dit levert.

De hogedrukreiniger hang je eenvoudig aan de machine. Afhankelijk van het type dat je koopt, kan je er zo een weg mee schoonspuiten, de roosters in de stal of een sleufsilo. Ook is er een versie met een 20 meter lange slanghaspel erop om lokaal een machine, trekker, stal of ruimte schoon te spuiten.

Van kleine tot grote Bobcats

Er zijn drie verschillende modellen te koop: de 250S, de 250M en de 250L. Het 250S-model is bedoeld voor de Bobcat S100-schranklader. Het 250M-model is voor het gebruik op alle Bobcat-schrankladers van de typen S450 tot het S650-model en de gelijke rupsvarianten. Het derde model, de 250L, is ontworpen voor gebruik op grotere (rups-) schrankladers.

Lees verder onder de foto

De slanghaspel is tot 20 meter lang, de spuitdruk tot 250 bar en de capaciteit tot 30 liter per minuut.

De slanghaspel is tot 20 meter lang, de spuitdruk tot 250 bar en de capaciteit tot 30 liter per minuut.

Vanaf € 6.900

Van de drie genoemde modellen varieert de bruto richtprijs van € 6.900 tot € 13.000. De watertank-grootte varieert van 270 liter voor de kleinste 250S tot 810 liter voor de grootste 250L. Voor Nederland is Intertechno de importeur van deze machines.

Bobcat koopt in bij Dynaset

De nieuwe hogedrukreinigers koopt Bobcat in bij het Finse Dynaset. Dynaset is de specialist als het gaat om het – zonder drukverlies – omzetten van hydraulisch vermogen naar waterdruk. De hogedrukreinigers kunnen een waterdruk halen tot 250 bar bij een debiet tot 30 liter per minuut.

Gerelateerde tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Bobcat zet Agri-versie van compacte verreiker TL25.60 in de markt

Bobcat introduceert de compacte verreiker TL25.60 Agri. Het verschil met de 'gewone' variant zit 'm in uitrustingsniveau en optiepakketten.
Afbeelding artikel

Compacte Bobcat CT2025-trekker in 2023 in Nederland

Coming soon in 2023! Zo kondigt Bobcat zijn compacte trekker Bobcat CT2025 met frontlader deze week aan op de Duitse vakbeurs...
Afbeelding artikel

Bobcat presenteert nieuwe verreiker met ruimere cabine

De Amerikaanse fabrikant Bobcat breidt zijn R-serie uit met een nieuwe compacte verreiker, de Bobcat TL 25.60.
Beheer
WP Admin