Terug naar nieuwsoverzicht

Kraakman Perfors neemt Staadegaard over

Foto: Henk Riswick

De consolidatie van John Deere-dealers zet door met de overname van Staadegaard door Kraakman Perfors.

Door de overname, die effect krijgt begin mei, ontstaat een organisatie met 11 vestigingen in Noord- en Zuid-Holland, Limburg, en delen van Noord-Brabant en Gelderland.

Al het personeel van Staadegaard van de vestigingen in Lieshout, Haelen, Wijchen en Wittem gaat mee naar de nieuwe eigenaar. Het nieuwe dealerbedrijf biedt het complete productenpalet van John Deere aan.

Brede basis

Mede dankzij de toegenomen omvang heeft Kraakman nu een basis die breed genoeg is om alle nieuwe ontwikkelingen bij John Deere, bijvoorbeeld met ‘connected’ trekkers, machines en dorsers, FarmSight en onderhoudscontracten, bij te benen en op een efficiënte manier in te vullen. Staadegaard werkt voorlopig onder de naam Kraakman Staadegaard bv; in een later stadium krijgt het nieuwe dealerbedrijf een nieuwe naam. Eigenaar Simon Staadegaard gaat meedraaien in het verkoopteam van Kraakman Staadegaard; de operationele leiding blijft bij Roland Maas.

Simon Staadegaard (l.) en Lex Zandbergen van Kraakman Perfors. - Foto: Kraakman Staadegaard

Simon Staadegaard (l.) en Lex Zandbergen van Kraakman Perfors. – Foto: Kraakman Staadegaard

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Twentrac krijgt nieuwe eigenaar

Landbouwmechanisatiebedrijf Twentrac in Holten (Ov.) staat per 1 januari 2021 onder leiding van Luuk en Marjolijn Wessel. Voor de klanten van...
Afbeelding artikel

Chinese Zoomlion koopt Rabe

Het Chinese Zoomlion, bekend van bouwmachines, treed met de koop van Rabe in de grondbewerkingswereld. Eerder dit jaar werd al bekend...
Afbeelding artikel

Kraakman BV neemt Vervaet / Stehouwer over

John Deere dealer Kraakman BV neemt de John Deere vestigingen van Vervaet / Stehouwer over.