Terug naar nieuwsoverzicht

Kraakman Perfors neemt Staadegaard over

Foto: Henk Riswick

De consolidatie van John Deere-dealers zet door met de overname van Staadegaard door Kraakman Perfors.

Door de overname, die effect krijgt begin mei, ontstaat een organisatie met 11 vestigingen in Noord- en Zuid-Holland, Limburg, en delen van Noord-Brabant en Gelderland.

Al het personeel van Staadegaard van de vestigingen in Lieshout, Haelen, Wijchen en Wittem gaat mee naar de nieuwe eigenaar. Het nieuwe dealerbedrijf biedt het complete productenpalet van John Deere aan.

Brede basis

Mede dankzij de toegenomen omvang heeft Kraakman nu een basis die breed genoeg is om alle nieuwe ontwikkelingen bij John Deere, bijvoorbeeld met ‘connected’ trekkers, machines en dorsers, FarmSight en onderhoudscontracten, bij te benen en op een efficiënte manier in te vullen. Staadegaard werkt voorlopig onder de naam Kraakman Staadegaard bv; in een later stadium krijgt het nieuwe dealerbedrijf een nieuwe naam. Eigenaar Simon Staadegaard gaat meedraaien in het verkoopteam van Kraakman Staadegaard; de operationele leiding blijft bij Roland Maas.

Simon Staadegaard (l.) en Lex Zandbergen van Kraakman Perfors. - Foto: Kraakman Staadegaard

Simon Staadegaard (l.) en Lex Zandbergen van Kraakman Perfors. – Foto: Kraakman Staadegaard

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Kubota neemt Ferrari en Bieffebi over

Kubota neemt de grasmaaierdivisie van de Italiaanse fabrikant Officine Bieffebi over. Hieronder valt ook het bedrijf Gianni Ferrari.
Afbeelding artikel

APH Group breidt uit naar Rusland en Oekraïne

Het Nederlandse APH Group, distributeur van aardappel- en groentemachines, neemt per 1 januari 2022 Agri 2.0 over. Daarmee breidt het bedrijf...
Afbeelding artikel

Kverneland neemt bandharkenmaker ROC over

De Italiaanse bandharkenfabrikant ROC Company komt voor 80% in handen van de Kverneland Group. Het merk ROC blijft gewoon bestaan. De...
Beheer
WP Admin