fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Merkenwissel: wie test deze Massey Ferguson?

Massey Ferguson stelt een gloednieuwe 6716 S Dyna-VT beschikbaar voor een Merkenwissel. Dat is dus het nieuwste model, mét een traploze transmissie. - Foto: Simon Foster

Dit is je kans om zelf, op eigen bedrijf, een gloednieuwe Massey Ferguson 6716 S te testen.

Massey Ferguson stelt een gloednieuwe 6716 S Dyna-VT beschikbaar voor een Merkenwissel. En daarom zoekt TREKKER weer een kritische tester. Dit is dus je kans om zelf, op eigen bedrijf, een Massey Ferguson te testen. Dit is voor de rubriek de ‘Merkenwissel’ in het maandblad TREKKER Magazine, en dus zoeken we een tester die zelf géén Massey Ferguson rijdt.

Motorvermogen 185 pk

We zoeken iemand met een vergelijkbare trekker qua motorvermogen (185 pk) en gewicht (ongeveer 6 ton). Interesse, en heb je in het voorjaar veel wisselende werkzaamheden op de planning? Mail ons dan op trekker@misset.com, vermeldt daarbij je naam en woonplaats en vertel in het kort iets over je bedrijf, de werkzaamheden en de trekkers die je nu gebruikt. Een unieke kans!

Wat een ‘Merkenwissel’ is? Lees hier een samenvatting van een eerdere Merkenwissel, vorig jaar.

Massey Ferguson stelt een gloednieuwe 6716 S Dyna-VT beschikbaar voor een Merkenwissel. Dat is dus het nieuwste model, mét een traploze transmissie. - Foto: Simon Foster

Massey Ferguson stelt een gloednieuwe 6716 S Dyna-VT beschikbaar voor een Merkenwissel. Dat is dus het nieuwste model, mét een traploze transmissie. – Foto: Simon Foster

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Fors minder trekkers in Italië verkocht in eerste kwartaal

Stijgende rentetarieven in combinatie met stijgende machineprijzen veroorzaakt een flinke daling in de trekkerverkoop in Italië.
Afbeelding artikel

New Holland viert 60 jaar Basildon met T7.300 Special Edition

Ter gelegenheid van het 60-jarige bestaan van zijn trekkerfabriek in het Britse Basildon ontwierp New Holland een T7.300 Special Edition.
Afbeelding artikel

Aeres start met studie Agrotechniek & Engineering

Vanwege groeiende vraag naar afgestudeerden met kennis van landbouw en techniek introduceert Aeres de studie Agrotechniek & Engineering.
Beheer
WP Admin