Terug naar nieuwsoverzicht

Buitengewoon: Fendt op Circuit Zandvoort

Deze Fendt met Herder-maaiarm plaatst autobanden in het Scheivlak, zoals bocht 7 op Circuit Zandvoort officieel heet. In totaal worden er 45.000 autobanden geplaatst langs de baan, die dienen als een vangrail. Deze klus is onderdeel van het grote vernieuwingsproject van circuit Zandvoort, waarbij het circuit in vier maanden tijd volledig wordt gemoderniseerd voor de Grand Prix van de Formule 1 die in mei 2020, na 35 jaar, weer in Nederland zou worden verreden. De Jong Zuurmond uit Beesd (Gld.) voert onder andere grondwerk uit, en legt asfalt. En hun trekker met maaiarm heeft zo’n vier weken werk met het plaatsen van de banden, wat een mooie winterklus is tot deze trekker weer wegbermen gaat maaien. Daarbij, alle mobiele kranen waren al bezet.

Gerelateerde tags: , , ,

Je las zojuist één van je gratis Premium artikelen

Onbeperkt lezen op trekkeronline.nl?
WORD ABONNEE

En lees meteen verder

Al abonnee? Log dan hier in.

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Botentransport met trekkers

Een tiental trekkers brengt boten naar jachthaven W.s.v. de Vechtstreek in Ommen (Ov.). Twee keer per jaar staat daar namelijk een...
Afbeelding artikel

Video | Wie verslaat de gps-stuurautomaat?

Welke kandidaat uit de voorronde van Beste Trekkerchauffeur 2022 stuurt er beter dan de gps van een trekker?
Afbeelding artikel

Kisten stapelen met een trekker | Beste Trekkerchauffeur

Welke kandidaat uit de voorronde van Beste Trekkerchauffeur 2022 stapelt het snelste twee kuubskisten op elkaar met de trekker?
Beheer
WP Admin