Terug naar nieuwsoverzicht

Buitengewoon: Fendt op Circuit Zandvoort

Deze Fendt met Herder-maaiarm plaatst autobanden in het Scheivlak, zoals bocht 7 op Circuit Zandvoort officieel heet. In totaal worden er 45.000 autobanden geplaatst langs de baan, die dienen als een vangrail. Deze klus is onderdeel van het grote vernieuwingsproject van circuit Zandvoort, waarbij het circuit in vier maanden tijd volledig wordt gemoderniseerd voor de Grand Prix van de Formule 1 die in mei 2020, na 35 jaar, weer in Nederland zou worden verreden. De Jong Zuurmond uit Beesd (Gld.) voert onder andere grondwerk uit, en legt asfalt. En hun trekker met maaiarm heeft zo’n vier weken werk met het plaatsen van de banden, wat een mooie winterklus is tot deze trekker weer wegbermen gaat maaien. Daarbij, alle mobiele kranen waren al bezet.

Gerelateerde tags: , , ,

Je las zojuist één van je gratis Premium artikelen

Onbeperkt lezen op trekkeronline.nl?
WORD ABONNEE

En lees meteen verder

Al abonnee? Log dan hier in.

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Botentransport met trekkers

Een tiental trekkers brengt boten naar jachthaven W.s.v. de Vechtstreek in Ommen (Ov.). Twee keer per jaar staat daar namelijk een...
Afbeelding artikel

Beste Trekkerchauffeur neemt hoofdprijs in ontvangst

Beste Trekkerchauffeur Arno van den Brand won een geheel verzorgd personeelsfeest van hoofdsponsor Mechan Groep.
Afbeelding artikel

Video | Verlichte trekkers rijden kerstroute langs zorginstellingen

TREKKER filmde onlangs een stoet verlichte trekkers die in optocht door het Gelderse Laren en Bathmen reden. Een prachtig sfeerbeeld!
Beheer
WP Admin