fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Buitengewoon: Fendt op Circuit Zandvoort

Deze Fendt met Herder-maaiarm plaatst autobanden in het Scheivlak, zoals bocht 7 op Circuit Zandvoort officieel heet. In totaal worden er 45.000 autobanden geplaatst langs de baan, die dienen als een vangrail. Deze klus is onderdeel van het grote vernieuwingsproject van circuit Zandvoort, waarbij het circuit in vier maanden tijd volledig wordt gemoderniseerd voor de Grand Prix van de Formule 1 die in mei 2020, na 35 jaar, weer in Nederland zou worden verreden. De Jong Zuurmond uit Beesd (Gld.) voert onder andere grondwerk uit, en legt asfalt. En hun trekker met maaiarm heeft zo’n vier weken werk met het plaatsen van de banden, wat een mooie winterklus is tot deze trekker weer wegbermen gaat maaien. Daarbij, alle mobiele kranen waren al bezet.

Gerelateerde tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Botentransport met trekkers

Een tiental trekkers brengt boten naar jachthaven W.s.v. de Vechtstreek in Ommen (Ov.). Twee keer per jaar staat daar namelijk een...
Afbeelding artikel

Modderfestijn tijdens de maisoogst in 5 video's

Op YouTube ziet TREKKER video’s voorbijkomen met barre oogsttaferelen. Boeren gaan tot het uiterste om mais van het land te krijgen.
Afbeelding artikel

Beste Trekkerchauffeur neemt hoofdprijs in ontvangst

Beste Trekkerchauffeur Arno van den Brand won een geheel verzorgd personeelsfeest van hoofdsponsor Mechan Groep.
Beheer
WP Admin