fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Buitengewoon: Fendt op Circuit Zandvoort

Deze Fendt met Herder-maaiarm plaatst autobanden in het Scheivlak, zoals bocht 7 op Circuit Zandvoort officieel heet. In totaal worden er 45.000 autobanden geplaatst langs de baan, die dienen als een vangrail. Deze klus is onderdeel van het grote vernieuwingsproject van circuit Zandvoort, waarbij het circuit in vier maanden tijd volledig wordt gemoderniseerd voor de Grand Prix van de Formule 1 die in mei 2020, na 35 jaar, weer in Nederland zou worden verreden. De Jong Zuurmond uit Beesd (Gld.) voert onder andere grondwerk uit, en legt asfalt. En hun trekker met maaiarm heeft zo’n vier weken werk met het plaatsen van de banden, wat een mooie winterklus is tot deze trekker weer wegbermen gaat maaien. Daarbij, alle mobiele kranen waren al bezet.

Gerelateerde tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Botentransport met trekkers

Een tiental trekkers brengt boten naar jachthaven W.s.v. de Vechtstreek in Ommen (Ov.). Twee keer per jaar staat daar namelijk een...
Afbeelding artikel

VIDEO | Akkergiganten: Vredo Trac VT7028-2-zelfrijder

In deze Vredo Trac VT7028-2-zelfrijder van Loonbedrijf Oost-Twente ligt een Deutz V8 met bijna 700 pk. Erachter hangt een 12 m...
Afbeelding artikel

VIDEO | Akkergiganten: Kuhn FC13460 RA-maaier

De Kuhn FC13460 RA-maaier van loonbedrijf Vragender wordt getrokken door een Fendt 930 Vario en maait de eerste snede op een...
Beheer
WP Admin