fbpx
Terug naar overzicht

John Deere 8R 410: Uitblinker

Het topmodel van John Deere blinkt uit. Ten eerste in comfort: massagestoel, lederen bekleding, Carplay-radio – het ontbreekt je aan niets. Maar ook technisch. We noteren topscores op gebied van trekkracht, dieselverbruik en aftakasvermogen. Ook breekt de 8R 410 een record met extreem laag AdBlue-verbruik. En tot slot: de kolos draait (voor zijn formaat) extreem […]

Voor- en nadelen

  • EfficiĆ«nte versnellingsbak
  • Extreem goed comfort
  • Minimale rijsnelheid van E23 vrij hoog

Exclusief voor abonnees

Abonneer je voor onafhankelijke en betrouwbare tests van Trekker

Als abonnee krijg je toegang tot exclusieve en waardevolle informatie die je nergens anders vindt. Zo vergelijk je de specificaties van meer dan 3000 trekkers, kun je onze betrouwbare en onafhankelijke tests downloaden en onbeperkt premium artikelen lezen.
Abonneer

en download de test direct!

Al abonnee? Log dan hier in.

Het topmodel van John Deere blinkt uit. Ten eerste in comfort: massagestoel, lederen bekleding, Carplay-radio – het ontbreekt je aan niets. Maar ook technisch. We noteren topscores op gebied van trekkracht, dieselverbruik en aftakasvermogen. Ook breekt de 8R 410 een record met extreem laag AdBlue-verbruik. En tot slot: de kolos draait (voor zijn formaat) extreem krap. Kritiek beperkt zich met name tot de E23-transmissie en details.


Voor- en nadelen

  • EfficiĆ«nte versnellingsbak
  • Extreem goed comfort
  • Minimale rijsnelheid van E23 vrij hoog
Beheer
WP Admin