Tests zoeken

25tests gevonden

Premium

MF 5700 is een fraaie boerentrekker

Het handelsmerk van de 5600 serie was de schuine neus met het goede zicht. Die eigenschap behoudt MF voor de 5700 S serie. De trekker scoort algemeen goed. Geen uitschieters naar boven maar ook niet naar beneden.
Download de test
Premium

Solide 7615 Dyna-6 van Massey Ferguson

Deze Massey Ferguson werdt met 3 verschillende soorten transmissies geleverd. In de praktijk bleek vooral de Dyna-6 (6-traps powershift) populair. Daarnaast blijkt de MF 7615 een robuuste trekker te zijn. Er zijn weinig storingen bekend.
Download de test
Premium

Massey Ferguson's 3700 is chic en smal

De smalspoor serie ging al weer lange tijd mee bij Massey Ferguson. Nu krijgt ook deze serie weer een update. Waarbij vooral de nieuwe motorkap positief opvalt. Maar ook onder de motorkap is er veel positiefs te melden.
Download de test
Premium

De Massey Ferguson 5700 beschikt over nuttige luxe

Massey Ferguson breidt haar eenvoudige trekkerserie uit. Nu zijn er ook twee modellen met 80 en 90 pk. Deze trekker hebben precies wat de klassieke boer wenst. Een degelijke trekker met een eenvoudige bediening.
Download de test
Premium

Multi-test: 9 keer cvt met voorlader

Op veel boerenbedrijven heeft de hoofdtrekker vaak 150 pk, een voorlader en een cvt. Alle reden dus voor TREKKER magazine om dit type trekker eens uitgebreid te vergelijken. En nee, echte miskopen bestaan niet meer.
Download de test
Beheer
WP Admin