Tests zoeken

6tests gevonden

Premium

Overstappen van Deutz-Fahr naar JCB?

JCB is door haar hoge snelheid altijd al een opvallende trekker geweest. Toen deze trekker beschikbaar was voor de merkenwissel kwamen er ook veel reacties. Uiteindelijk is de trekker 1,5 week vergeleken met een Deutz-Fahr.
Download de test
Premium

Fastrac is een transporttrekker die meer kan

Waar het ontwerp van trekkers bij de meeste fabrikanten gelijk is, is JCB altijd een mooie uitzondering. JCB geeft al jaren meer aandacht aan het wegcomfort dan andere fabrikanten. Ook deze trekker voldoet daaraan maar hij kan meer.
Download de test
Premium

Fastrac 4220 is met grote stappen verbeterd

JCB heeft de Fastrac verbeterd en komt met een nieuwe 4000 serie. Ten opzichte van de voorganger beweert JCB dat de trekker 10 kilometer harder rijd met minstens hetzelfde comfort.
Download de test
Premium

Multi-test: Elektronische hefregeling

Elektronische hefregeling (EHR het systeem bestaat inmiddels al tientallen jaren. Het is intussen zo vanzelfsprekend dat je er bijna iet over nadenkt. Toch zijn er per merk verschillen, zo blijkt als we acht trekker merken naast elkaar zetten en de werking van hun EHR doormeten in deze vergelijkingstest.
Download de test
Premium

JCB Fasttrac 8330: Transporttopper

We hebben de JCB Fastrac 8330 met 340 pk uitgebreid getest en doorgemeten. Conclusie: de Fastrac blinkt vooral uit op de weg. Met twe geveerde assen, schijfremmen en een ruime cabine in het midden is dit een comfortabele transporttrekker. Ook in het veld bevalt de Fastrac, al mag de JCB nog wel de puntjes op de 'i' zetten.
Download de test
Beheer
WP Admin