fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

TREKKER test John Deere 6R 150; dit zeggen gebruikers

In 2023 verkocht John Deere ruim 100 6R 150-trekkers in Nederland. Het is een populair model, zou je kunnen stellen. Gebruikers vinden vooral dat de combinatie van een relatief laag eigen gewicht en toch veel motorvermogen, de John Deere 6R 150 breed inzetbaar maakt. – Foto’s: Bob Karsten

Sterke viercilindertrekkers zijn in trek. Dat betekent dat de John Deere 6R 150-trekkers als warme broodjes over de toonbank vliegen. Of dat terecht is?

Van de John Deere 6R 150 zijn er vorig jaar ruim 100 stuks verkocht in Nederland. De populariteit van deze viercilindertrekker is deels te verklaren door de combinatie van een compacte omvang en relatief veel motorvermogen. Dat maakt ‘m breed inzetbaar. In de trekkertest scoort deze viercilinder redelijk tot goed op alle metingen.

Maar wat vinden gebruikers van de John Deere 6R 150? Zij loven de compact trekker om zijn uiterst comfortabele cabine. Het grootste kritiekpunt is een te kleine dieseltank. En oh ja, de aanschafprijs liegt er niet om.

Goed om te weten over John Deere 6R 150

  • De 6R 150 is John Deere’s sterkste viercilindertrekker: 177 pk maximaal (met boost).
  • Het is een zeer comfortabele en handzame trekker. De trekker zet ook prima meetresultaten neer. Ook het dieselverbruik is laag.
  • Mét alle opties (en een voorlader) loopt de aanschafprijs op tot ruim €240.000.

Ben je geïnteresseerd in alle testresultaten van de John Deere 6R 150? Lees de complete trekkertest in TREKKER magazine nr. 433 (oktober 2024)

Auteur: Bob Karsten

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Voorladermodus maakt van Claas Arion 660 echte shovel

Claas nam de Arion 500- en 600-serie fors onder handen. Het resultaat: een super-de-luxe en comfortabele trekker mét voorladermodus.
Afbeelding artikel

McCormick X7 krijgt nieuwe Clever Cab-cabine

De Italiaanse trekkerfabrikant Argo rust de McCormick X7-serie uit met de Clever Cab. De fabrikant toont de cabine in november op...
Afbeelding artikel

Frisian Motors introduceert elektrische quad Volmer FM-240

Frisian Motors lanceert de elektrische quad Volmer FM-240. De actieradius is maximaal 100 km en de maximum snelheid 55 km per...
Beheer
WP Admin