fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Zilveren medaille voor Siloking-magneet op Eurotier

De magneetbehuizing van Siloking is, inclusief (scherpe) deeltjes, te verwijderen en buiten de mengkuip te reinigen. Deze innovatie is bekroond met een zilveren medaille en in november te zien op vakbeurs Eurotier. – Foto: Siloking

De Duitse machinefabrikant Siloking krijgt op vakbeurs Eurotier in Hannover (D.) een zilveren medaille uitgereikt voor een loskoppelbare behuizing van de magneet in de mengwagen. Daarmee kun je het reinigen van de magneet buiten de mengwagen doen, ver weg van de scherpe messen.

Siloking is bekroond met een zilveren medaille voor zijn nieuwe zware magneet in de voermengwagen. De medaille wordt in november uitgereikt op vakbeurs Eurotier in Hannover (D.).

Deze permanente magneet, gepositioneerd op de mengvijzel, onderscheidt zich door een afneembare behuizing. Daardoor wordt het verwijderen van metalen deeltjes uit het voer eenvoudiger en veiliger volgens de fabrikant.

Slijtvaste materialen

Door het systeem van Siloking zijn de behuizing van de magneet en vastzittende vreemde metalen delen uit de mengkuip te halen, waardoor het magnetische veld wegvalt. Dit maakt het verwijderen van gescheiden metalen deeltjes efficiënt en verkleint het risico op letsel.

De roestvrijstalen behuizing is slijtvast en hindert het mengproces niet. Dankzij het gebruik van het slijtvaste materiaal Silonox in de bovenste delen blijft de magneet langdurig in optimale conditie, aldus Siloking, zelfs bij intensief gebruik.

Innovatie te zien op Eurotier

De innovatie van Siloking is te zien op vakbeurs Eurotier. De beurs vindt plaats van 12 tot 15 november in Hannover (D.). Je vindt Siloking in hal 27, stand E15.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

BLOG | ‘Onweer op drukbezochte vakbeurs ATH’

Slecht weer betekent dat mensen liever niet naar de ATH gaan. Of die conclusie terecht was? Nou, niet echt, blogt TREKKER-hoofdredacteur...
Afbeelding artikel

Franse demobeurs Potato Europe bruist mét machineprimeurs

Na acht jaar eindelijk weer een Franse editie van demobeurs Potato Europe. De sfeer was top en de machineprimeurs maakten het...
Afbeelding artikel

VIDEO | Trekt financieringsactie trekkerfabrikant jou over de streep?

De kortingsacties op trekkers vliegen de boeren die vakbeurs ATH bezoeken om de oren. Maar slaan die acties aan bij hen?...
Beheer
WP Admin