fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

55.000 bezoekers op ATH 2024

De ATH 2024 werd net als in 2022 door 55.000 bezoekers bezocht. Naast veel bekende bezoekers waren er ook opvallend veel jongeren en studenten die naar Biddinghuizen afreisden. Foto’s: Mark Pasveer

55.000 boeren, loonwerkers en professionals werkzaam in de groensector bezochten afgelopen week de vakbeurs Agro Techniek Holland (ATH) en Groen Techniek Holland (GTH) in Biddinghuizen. Dit waren er evenveel als in 2022. Ondanks de hagel en forse regenbuien op de eerste beursdag was de stemming volgens de organisatie vier dagen lang positief.

Een gelijk aantal bezoekers, gelijk aantal trekkers, machines en gereedschappen (5.000) van meer dan 500 merken waren te zien op het tweejaarlijkse evenement. Dat meldt de organisatie. Anders dan voorgaande editie waren er de paviljoens Panorama Mestdag, Autonome Agrotechniek en Schoon en Emissieloos Bouwen. Daarnaast stonden de stands van groentechniek verdeeld tussen die van agrotechniek.

Veel jongeren

Opvallend was dat niet alleen bekenden de beurs kwamen bezoeken, maar ook veel jongeren en studenten de weg naar Biddinghuizen vonden.

Bronzen Sikkel

De Bronzen Sikkel 2024 is toegekend aan de IntelliSense van New Holland. De tweede prijs werd gedeeld door iXter B-veldspuit met SKAi-spotspray cameratechniek van Kverneland en de spotsprayer Rumex RXF-900 van Landkracht Agri. De derde prijs was voor folierolhouder FRH van Kemp Machines.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

VIDEO | Trekt financieringsactie trekkerfabrikant jou over de streep?

De kortingsacties op trekkers vliegen de boeren die vakbeurs ATH bezoeken om de oren. Maar slaan die acties aan bij hen?...
Afbeelding artikel

Foto | Nog meer nieuwe machines op ATH in Biddinghuizen (2)

In het tweede deel van de fotoreportage over vakbeurs ATH 2024 zie je nog meer machinenieuws.
Afbeelding artikel

VIDEO | Dikke trekkers en vette machines op ATH 2024

AgroTechniek Holland 2024 is in volle gang en er zijn weer genoeg trekkers en machines te bewonderen. Bekijk de sfeerimpressie.
Beheer
WP Admin