fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Perdaems pakt verkoop Claydon-machines in Zuid-Nederland op

De Brabantse machine-importeur Perdaems Landbouwtechniek gaat Claydon-machines verkopen in Zuid-Nederland. - Foto: Mark Pasveer

Perdaems Landbouwtechniek in Steenbergen (N.-Br.) pakt in Zuid-Nederland de verkoop op van Claydon-machines. De Engelse fabrikant Claydon is vooral bekend van no-till-zaaimachines.

De Britse machinefabrikant Claydon en de Nederlandse importeur LMB Geertsema in Munnekezijl (Gr.) hebben Perdaems Landbouwtechniek uit Steenbergen (N.-Br.) bereidt gevonden om de verkoop en service van Claydon-machines op te pakken voor Zuid-Nederland. Perdaems Landbouwtechniek is in Nederland onder andere bekend van de merken Tehnos, TMC Cancela, Edenhall, CTM en Ropa.

Direct-zaaimachines voor ploegloos teeltsysteem

Claydon is vooral bekend van direct-zaaimachines voor een ploegloos teeltsysteem. De van origine Oost-Engelse machinefabrikant heeft een gepatenteerd systeem dat werkt met een woeltand en breedzaaikouter. Het idee is dat steeds een strook tussen de zaaielementen onbewerkt blijft.

Auteur: Bob Karsten

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Duport en Pöttinger gaan uit elkaar

Duport stopt dit najaar met de import van Pöttinger-machines. Machinefabrikant Pöttinger start in oktober met Pöttinger Nederland.
Afbeelding artikel

Reesink Handling gaat MX-producten verkopen

Reesink Handling gaat MX-producten verkopen voor verreikers, compacttrekkers, smalspoortrekkers en trekkers tot 400 pk.
Afbeelding artikel

Alliance-importeurs Heuver Banden en Zuid West Banden werken samen

De samenwerking tussen Alliance-importeurs Heuver Banden en Zuid West Banden komt in september tot uiting in een gezamenlijke stand op vakbeurs...
Beheer
WP Admin