fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Forse uitbreiding productieruimte Dewulf in Winsum

Vorige week tekenden Dewulf en de aannemer voor de start van de bouw van de nieuwe fabriekshal in Winsum. In het najaar 2024 gaat de bouw van start. Foto: Dewulf.

​De Belgische machinefabrikant Dewulf gaat de productieruimte in het Friese Winsum fors uitbreiden. De bouw van een nieuwe productiehal ter grootte van 6.000 m2 gaat in het najaar van start.

Dewulf heeft vorige week een handtekening gezet voor de bouw van een nieuwe fabriekshal in Winsum. Deze hal ter grootte van 6.000 m2 komt naast de bestaande hal te staan. De bouw gaat in het najaar van 2024 van start.

Dewulf groeit uit zijn jasje

De reden voor de uitbreiding is volgens Dewulf vooral capaciteitsuitbreiding, om aan de groeiende verkoopaantallen te voldoen. In de nieuwe productiehal zullen voornamelijk stortbunkers en pootmachines worden gebouwd.

In Winsum werken 150 medewerkers. Met de productie-uitbreiding verwacht de fabrikant dat er in de toekomst 200 mensen werkzaam zullen zijn.

Voorheen was de productielocatie in Winsum in handen van landbouwmachinefabrikant Miedema. Dewulf heeft Miedema in 2014 overgenomen. Dewulf heeft productielocaties in België, Roemenië en Nederland.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Ron Smit (Homburg): ‘Rabe-machines vullen ons programma mooi aan’

Ron Smit, productspecialist bij Homburg Holland, legt uit waarom Homburg nu ook ploegen en rotorkopeggen van Rabe gaat importeren.
Afbeelding artikel

Toegang tot internet via CNH en Intelsat

CNH Industrial wil ook in de meest afgelegen landbouwgebieden toegang tot snel internet en gaat samenwerken met satellietbedrijf Intelsat.
Afbeelding artikel

Tolsma-Grisnich en Schouten sorteren samen

Invaro Group - waaronder Schouten Agri Solutions valt - en Tolsma-Grisnich zijn actief in de sorteertechniek en werken vanaf 1 mei...
Beheer
WP Admin