fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Groot Frans autobedrijf koopt Case IH-dealer Bretagri

Auto-importeur Emil Frey Frankrijk neemt de West-Franse Case IH-dealer Bretagri over en stapt daarmee in de landbouwmechanisatie. - Foto: Henk Riswick

De Franse dochteronderneming van de Zwitserse Emil Frey-groep heeft de West-Franse dealer Bretagri overgenomen. Daarmee stapt een grote autodealer in de landbouwmechanisatie.

De Emil Frey-groep is gespecialiseerd in de import en handel in auto’s. Ook in Nederland is Emil Frey actief met 13 bedrijven die 25 automerken vertegenwoordigen, waaronder Audi, BMW, Jeep en Volkswagen bedrijfswagens. Begin dit jaar is de Franse Case IH-dealer Bretagri opgenomen onder de vleugels van Emil Frey.

Kennis toepassen op distributie van landbouwmachines

Bretagri uit Saint Gilles (Brittannië) distribueert machines van trekker- en machinefabrikant Case IH in de 3 westelijke departementen Ille-et-Vilaine, Morbihan en Mayenne. Emil Frey Frankrijk wil zijn kennis en expertise dat is verworven door de huidige activiteiten toepassen op gebied van landbouwdistributie.

Auteur: Jacco van Erkelens

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Ron Smit (Homburg): ‘Rabe-machines vullen ons programma mooi aan’

Ron Smit, productspecialist bij Homburg Holland, legt uit waarom Homburg nu ook ploegen en rotorkopeggen van Rabe gaat importeren.
Afbeelding artikel

Toegang tot internet via CNH en Intelsat

CNH Industrial wil ook in de meest afgelegen landbouwgebieden toegang tot snel internet en gaat samenwerken met satellietbedrijf Intelsat.
Afbeelding artikel

Tolsma-Grisnich en Schouten sorteren samen

Invaro Group - waaronder Schouten Agri Solutions valt - en Tolsma-Grisnich zijn actief in de sorteertechniek en werken vanaf 1 mei...
Beheer
WP Admin