fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Oproep: deel je ervaringen met de vierde generatie Valtra N

Trekker uit de vierde generatie Valtra N-serie (2015 tot 2021.

Ben je in het bezit van een trekker uit de vierde generatie Valtra N? Dan is TREKKER benieuwd naar jouw ervaringen daarmee. Het model staat binnenkort centraal in onze rubriek ‘Gebruikt’. Daarvoor kunnen we jouw input goed gebruiken.

TREKKER is op zoek naar gebruikers van een trekker uit de vierde generatie Valtra N (2015 tot 2021). Deze trekker staat binnenkort centraal in de TREKKER-rubriek ‘Gebruikt’. De vragen gaan deels over hoe de trekker bevalt en deels over welke reparaties zich hebben voorgedaan.

Het doel van dit artikel is om lezers die zich oriënteren op het kopen van een tweedehands Valtra N4, te informeren. Waarop moet je zoal letten bij de aanschaf van zo’n trekker?

Vul de vragenlijst in

Wil je jouw ervaringen met een trekker uit uit de vierde generatie Valtra N (2015 tot 2021) met ons delen? Vul dan deze vragenlijst in. Je antwoorden zijn anoniem. We kijken vooral of bepaalde zaken meerdere keren worden genoemd. Alvast bedankt voor je input!

Auteur: Bob Karsten

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Akkerbouwer blijft trouw aan zijn mechanische trekkers

Het machinepark van akkerbouwer Izak Buijs stamt deels uit de jaren zestig. Niettemin bewerkt Buijs 40 ha met deze mechanische trekkers.
Afbeelding artikel

Video | Akkergiganten: Case-IH Steiger 400

Akkergigant Case-IH Steiger 400 met 400 pk trekt een 6 meter brede He-Va-woeler probleemloos over de Groningse akkers.
Afbeelding artikel

Farming Simulator 22 uitgebreid met Farm Production Pack

Computerspel Farming Simulator is uit te breiden met Farm Production Pack. Daarmee verhoog je de productie en verduurzaam je de bedrijfsvoering.
Beheer
WP Admin