fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Weevers Nieuwstad dealer van Maschio Gaspardo in Flevoland

Weevers Nieuwstad heeft het exclusieve dealerschap verkregen van het merk Maschio Gaspardo voor de provincie Flevoland. Henk Hoogeboom (links), sales manager van Maschio Gaspardo, en Dries Schra, verkoper van Weevers Nieuwstad, schudden elkaar de hand. - Foto: Weevers Nieuwstad

Weevers Nieuwstad heeft het exclusieve dealerschap verkregen voor het merk Maschio Gaspardo in de provincie Flevoland

Weevers Nieuwstad levert voortaan het gehele assortiment van Maschio Gaspardo. Denk daarbij aan machines voor grondbewerking, zaaien en planten, bemesting, ruwvoerwinning, gewasbescherming, groenonderhoud als zaaimachines, ploegen, frezen, eggen en kunstmeststrooiers.

Dries Schra, verkoper van Weevers Nieuwstad, is enthousiast over de uitbreiding van het leveringsprogramma. “We zijn trots op onze exclusieve samenwerking met Maschio Gaspardo voor Flevoland. We blijven ons inzetten om onze klanten te ondersteunen en hen de best mogelijke oplossingen te bieden voor hun landbouwbehoeften. Maschio Gaspardo past perfect in ons leveringsprogramma”, zegt Schra.

Maschio Gaspardo vervangt Reesink Agri-programma

Naast de A-merken van Weevers Nieuwstad, waaronder Massey Ferguson, AgXeed, Hardi, AP-Faber, AP-Dubex, Bijlsma-Hercules en Ropa is Maschio Gaspardo een waardevolle toevoeging aan het assortiment. Het complete pakket van Maschio Gaspardo dient als vervanging van het Reesink Agri-programma.

Auteur: Bas van Hattum

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Ron Smit (Homburg): ‘Rabe-machines vullen ons programma mooi aan’

Ron Smit, productspecialist bij Homburg Holland, legt uit waarom Homburg nu ook ploegen en rotorkopeggen van Rabe gaat importeren.
Afbeelding artikel

Toegang tot internet via CNH en Intelsat

CNH Industrial wil ook in de meest afgelegen landbouwgebieden toegang tot snel internet en gaat samenwerken met satellietbedrijf Intelsat.
Afbeelding artikel

Tolsma-Grisnich en Schouten sorteren samen

Invaro Group - waaronder Schouten Agri Solutions valt - en Tolsma-Grisnich zijn actief in de sorteertechniek en werken vanaf 1 mei...
Beheer
WP Admin