fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Grimme-marktplaats vernieuwd en gekoppeld aan Resell App

Machinefabrikant Grimme heeft zijn digitale marktplaats vernieuwd. Het platform biedt naast de Grimme-machines nu ook machines aan van andere fabrikanten. Daarnaast is de Grimme-marktplaats gekoppeld aan de Grimme Resell App. - Foto: Grimme

De Duitse machinefabrikant Grimme heeft zijn digitale marktplaats die sinds 2016 in de lucht is, vernieuwd. Het platform biedt naast de Grimme-machines nu ook machines aan van andere fabrikanten evenals verhuurmachines. Bovendien is Grimme-marktplaats gekoppeld aan de Grimme Resell App.

Op de vernieuwde Grimme-marktplaats​ staan inmiddels al meer dan 900 machines. Naast de Grimme-machines zijn nu ook verhuurmachines en machines van fabrikanten als Agrifac, Ploeger, Dewulf/Miedema, Holmer, AVR, Baselier en Kverneland te vinden.

Zoeksysteem uitgebreid

Grimme heeft het zoeksysteem uitgebreid. Op Grimme-marktplaats vind je gegevens over de fabrikant, het bouwjaar, het typenummer, de toestand waarin de machine verkeert (nieuw, gebruikt, demo, verhuur), het aantal draaiuren en de hoeveelheid hectares die een machine heeft bewerkt. Ook staan er foto’s van de machines op evenals contactmogelijkheden voor vragen en/of een bezichtiging.

Gekoppeld aan Grimme Resell App

Daarnaast heeft Grimme zijn Resell App gekoppeld aan Grimme-markplaats. Verkooppartners hebben zodoende wereldwijd toegang tot de marktplaats en klanten kunnen realtime zien welke machines direct beschikbaar zijn.

Auteur: Annelies Bakker

Op zoek naar gebruikte machines? Of wil je een machine verkopen? Kijk op Traktorpool.nl

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Video | Akkergiganten: Case-IH Steiger 400

Akkergigant Case-IH Steiger 400 met 400 pk trekt een 6 meter brede He-Va-woeler probleemloos over de Groningse akkers.
Afbeelding artikel

Farming Simulator 22 uitgebreid met Farm Production Pack

Computerspel Farming Simulator is uit te breiden met Farm Production Pack. Daarmee verhoog je de productie en verduurzaam je de bedrijfsvoering.
Afbeelding artikel

Eerste kwartaal 2024 rooskleurig voor trekkerverkoop

In het eerste kwartaal van 2024 noteert brancheorganisatie Fedecom 567 nieuw-verkochte trekkers; 56 meer dan in dezelfde periode vorig jaar.
Beheer
WP Admin