fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

CNH Industrial stapt uit samenwerking agrirouter

Hoewel Data-Connect de gegevensuitwisseling tussen de telematicaportalen van verschillende fabrikanten heeft vergemakkelijkt, is de integratie tussen de telematicaportalen van CNH en agrirouter nog niet algemeen beschikbaar voor praktisch gebruik. -Foto: Henk Riswick.

De Amerikaanse machinefabrikant CNH Industrial, het moederbedrijf van trekkermerken New Holland, Case IH en Steyr, is vanaf 2024 niet meer betrokken bij platform agrirouter. De reden is dat CNH Industrial directe dataverbindingen tussen zijn internetportalen en bedrijfsmanagementsystemen wil bieden.

Sinds 2019 is CNH Industrial aandeelhouder van DKE-Data GmbH & Co. KG, de exploitant van agrirouter. Agrirouter zorgt voor het uitwisselen van data uit het veld en de machine, onafhankelijk van de werktuigenfabrikant.

Gegevensuitwisseling via Data-Connect

Tevens is CNH Industrial deelnemer aan de overkoepelende telematica-gegevensinterface voor fabrikanten Data-Connect. Hoewel Data-Connect de gegevensuitwisseling tussen de telematicaportalen van verschillende fabrikanten heeft vergemakkelijkt, is de integratie tussen de telematicaportalen van CNH Industrial en agrirouter nog niet algemeen beschikbaar voor praktisch gebruik. Vanaf 2024 is CNH Industrial niet meer betrokken bij het agrirouter-platform.

Auteur: Geert Hekkert

Lees ook: Krone SmartConnect Solar werkt samen met alle machinemerken

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

AVR Connect haalt meer uit je pootmachine en rooier

De app AVR Connect levert opmerkelijke inzichten op, zowel voor akkerbouwers en loonwerkers als de fabrikant. Dit kun je ermee.
Afbeelding artikel

Agrishow 2024: megadrone, veldrobots en autonome vrachtwagen

Op Agrishow 2024 zag TREKKER een megadrone, veldrobots die een Braziliaanse boerderij bemannen en multifunctionele autonome vrachtauto.
Afbeelding artikel

Robots en slimme wieders op Future Farming & Food Experience 2024

Ook dit jaar biedt Future Farming & Food Experience machinedemo's en vraag-maar-raaksessies gericht op moderne en duurzame landbouw.
Beheer
WP Admin