fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

John Deere gaat tuin- en parkmachines assembleren in België

Rhenus Automotive gaat John Deere-machines assembleren in het Belgische Genk. Het gaat om machines voor tuin- en parktechniek. - Foto: John Deere

Machinefabrikant John Deere gaat in Genk (B.) machines voor de tuin- en parktechniek assembleren. Het betreft de assemblage van zitmaaiers en compacttrekkers.

John Deere gaat vanaf komend najaar machines voor de tuin- en parktechniek assembleren in de voormalige Ford-autofabriek in het Belgische Genk. Dat melden Belgische nieuwsmedia zoals hln.be, standaard.be en limburger.be.

Assemblage door Rhenus Automotive

De assemblagehal is in handen van Rhenus Automotive. Dit bedrijf gaat de assemblage in opdracht van John Deere uitvoeren. Rhenus Automotive is gespecialiseerd in logistiek en distributie en doet al langer zaken met John Deere.

Auteur: Bob Karsten

Bekijk en vergelijk John Deere-trekkers op Trekkeronline

Gerelateerde tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Uitgelekt: John Deere T5-combine komt eraan

Op foto’s van een Facebook-pagina staan foto’s van een nieuwe T5-maaidorser van John Deere. De opvolger van de T-serie uit 2015?
Afbeelding artikel

Farming Simulator 22 uitgebreid met Farm Production Pack

Computerspel Farming Simulator is uit te breiden met Farm Production Pack. Daarmee verhoog je de productie en verduurzaam je de bedrijfsvoering.
Afbeelding artikel

Toegang tot internet via CNH en Intelsat

CNH Industrial wil ook in de meest afgelegen landbouwgebieden toegang tot snel internet en gaat samenwerken met satellietbedrijf Intelsat.
Beheer
WP Admin