fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Speciale styling voor 2 miljoenste John Deere-trekker

De 2 miljoenste John Deere-trekker rolde onlangs van de band in de fabriek in Mannheim. De John Deere 6R 250 heeft een speciale wrapping gekregen. Daarop staan meer dan 300 John Deere-medewerkers afgebeeld. - Foto: John Deere

Machinefabrikant John Deere viert de assemblage van de 2 miljoenste John Deere-trekker in Mannheim (D). De 6R 250 is versierd met een unieke wrapping.

De fabriek in Mannheim produceert al sinds 1956 John Deere-trekkers. De geschiedenis van de fabriek gaat echter verder terug. In 1921 bouwt Heinrich Lanz zijn eerste Lanz Bulldog. Nu, 102 jaar later, rolt de 2 miljoenste John Deere-trekker van de band. De 6R 250 heeft ter gelegenheid van dit jubileum een speciale wrapping; er staan meer dan 300 medewerkers op afgebeeld.

JD 6R 250 komt naast JD 6400

De trekker komt naast de 1 miljoenste John Deere-trekker uit Mannheim te staan: de JD 6400. De machinefabrikant deed er 70 jaar over om 1 miljoen trekkers te produceren in Mannheim. Over de mijlpaal van 2 miljoen deed de fabrikant ongeveer 30 jaar.

Zoek je John Deere-trekkers? Vind de trekkermodellen op Trekkeronline

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

NPPL-deelnemers testen autonome Fendt 716

NPPL-deelnemers testen dit jaar een Fendt 716 met iQuus Autonomy op initiatief van Nationale Proeftuin Precisielandbouw (NPPL) en Wageningen UR.
Afbeelding artikel

Agco in 2023 marktleider in krimpende Europese trekkermarkt

Het Agco-concern verkocht in 2023 de meeste trekkers in Europa, gevolgd door CNH Industrial. John Deere is als merk het grootste....
Afbeelding artikel

Deutz-Fahr introduceert budgetversie van 5-serie

De Duitse trekkerfabrikant Deutz-Fahr brengt een nieuwe budget-trekkerserie op de markt: de 5 Keyline.
Beheer
WP Admin