Vanaf 1 november faseert KPN het 3G-netwerk uit. Dit heeft gevolgen voor oudere modems van gps-systemen en stuurautomaten zoals deze. Een telefoontje kan je RTK-correctiesignaal eruit gooien en geen verbinding betekent geen correctie en dus stilstand.

3G stopt: oudere gps gaat haperen

Vanaf 1 november faseert KPN het 3G-netwerk uit. Dit heeft gevolgen voor oudere modems van gps-systemen en stuurautomaten. Dit is er...

De allereerste meters voor de AgXeed AgBot 2.055W3 robottrekker. Hol Spraying Systems moet de CF2000-AB spuitopbouw nog monteren en in de hef hangt al de elektrisch aangedreven ventilator en de (afneembare) spuitmast met 16 blaasmonden (8 aan elke zijde).

Primeur: autonome boomgaardspuit

Eind oktober introduceert Hol Spraying Systems een autonome boomgaardspuit die automatisch vult en reinigt én tevens autonoom kan maaien, onkruid bestrijden,...

Robottrekker voor ’t zware werk

Het Italiaanse Dragone toonde op de Eima de Black Shire robottrekker. In eerste instantie bedoelt voor boomgaarden. in 2022 wil de...

Trekkertests


Claas Arion 650: IJzersterke basis slijtgevoelige vooras

In 2013 kwam Claas op de markt met de vernieuwde Arion-serie, en die generatie bleef tot 2018 in de verkoop. Dat is een zescilinder trekker, met rechttoe rechtaan zestraps powershiftbak en nog net zónder AdBlue. Dat maakt de trekker gewild in de huidige handel. In dit artikel: alles over de Arion 650. Inclusief aanschaftips.
Download de test

New Holland T5.140 Dynamic Command: Top transmissie, hef kan beter

Neem de bewezen FPT-motor, de super transmissie en de ruime cabine van de T6-serie, en bouw die op een compact onderstel van een T5-serie. Dat is, simpel gezegd, de T5 Dynamic Command. Die mix van componenten resulteert in een fijne allround-trekker. Na een uitgebreide test vonden we ook verbeterpunten.    
Download de test

Valtra versus Steyr merkenwissel

De merkenwissel-rubriek stelt lezers in staat om zelf eens een ander merkt te testen. Valtra-importeur Mechan Groep stelde een gloednieuwe G135 beschikbaar. Johan den Boer meldde zich meteen aan. Hij werkt op het biologisch akkerbouwbedrijf van Marien en Joos Poppe in Nagele (Fl.), waar Steyr het huismerk is.
Download de test

UITGELICHTE VIDEO’S

Trekker op uit #6 – RECYCLEN!

Gespot: Pöttinger prototypes op Nederlandse bodem (+video)

Zoek trekkerspecificaties

Verwijder filters

Partner van

Tweedehands aanbod op Traktorpool