fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

FieldBee en Van der Sluis Agri: Een partnerschap voor efficiëntere landbouw

Foto's: FieldBee

FieldBee viert dit jaar haar 10-jarig jubileum, een belangrijke mijlpaal die het bedrijf markeert als een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Om precisielandbouw voor alle boeren toegankelijk en betaalbaar te maken, is FieldBee een strategische samenwerking aangegaan met Van der Sluis Agri uit Genemuiden.

FieldBee PowerSteer: Nauwkeurigheid in de landbouw verbeteren

FieldBee’s belangrijkste product, de PowerSteer, richt zich op het verbeteren van de precisie in landbouwactiviteiten. Met een nauwkeurigheid van 2,5 cm, mogelijk gemaakt door RTK technologie, helpt het systeem verspilling te verminderen en productiviteit te verhogen. De PowerSteer is niet alleen veelzijdig en gebruiksvriendelijk, maar ook compatibel met meer dan 1000 verschillende tractormodellen. De bediening verloopt eenvoudig via een Android-app, waardoor boeren optimaal kunnen profiteren van deze geavanceerde precisielandbouwoplossing.

Innovatieve ontwikkelingen en toekomstige verbeteringen

FieldBee heeft onlangs de PowerSteer compatibel gemaakt met combines, waarmee het zijn aanbod verder uitbreidt en blijft innoveren. In 2025 wordt de introductie van de ISOBUS-module verwacht, die de integratie met andere landbouwapparatuur aanzienlijk zal verbeteren. Deze module zorgt voor gestandaardiseerde communicatie tussen machines, wat de efficiëntie en productiviteit in de moderne landbouw verder verhoogt. Daarnaast richt FieldBee zich op het ontwikkelen van oplossingen voor het aansturen van GPS-voorbereide tractoren, met als doel het automatiseren van nog meer landbouwprocessen. Deze voortdurende innovaties maken FieldBee’s technologie onmisbaar voor vooruitstrevende landbouwbedrijven.

Van der Sluis Agri gesprekspartner voor iedere boer

Van der Sluis Agri, gevestigd in Genemuiden en Ens, heeft van oudsher een uitstekende reputatie in de agrarische sector. Dit jaar viert het bedrijf zijn 90-jarig bestaan en markeert het 60 jaar als Deutz-Fahr dealer. Met tientallen jaren ervaring loopt Van der Sluis voorop in het leveren van hoogwaardige landbouwapparatuur en -oplossingen aan boeren.

Gedurende zijn lange geschiedenis heeft Van der Sluis Agri niet alleen een solide positie opgebouwd als leverancier van betrouwbare en innovatieve landbouwmachines, maar ook als een vertrouwde adviseur voor boeren. Hun diepgaande kennis van de agrarische sector stelt hen in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften en uitdagingen van hun klanten. Door het combineren van traditionele expertise met innovatieve technologieën, helpt Van der Sluis Agri boeren om hun productiviteit te verhogen, kosten te verlagen en duurzamer te werken.

Gerelateerde tags:

Beheer
WP Admin