fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Gespot: prototype nieuwe Krone Big X-hakselaar

De Duitse machinefabrikant Krone werkt aan een nieuwe hakselaar in de Big X-serie. Op de Facebook-pagina van Tractorum.it zien we foto’s van een prototype zonder typeaanduiding. – Foto: Tractorum.it

Op sociale media circuleren prototypefoto’s van een nieuwe Krone Big X-hakselaar. De Facebook-pagina Tractorum.it toont foto’s van een Krone zonder stickers.

De Duitse machinefabrikant Krone werkt aan een nieuwe hakselaar. Dat valt te concluderen uit prototypefoto’s die op sociale media circuleren. Op de Facebook-pagina van Tractorum.it zien we foto’s van een hakselaar die duidelijk uit de stal van Krone komt. Typeaanduidingen zijn niet te zien, dus is het gissen wat voor model het betreft.

Lijkt model uit compactserie Krone Big X

Aan de cabine kunnen we echter wel afleiden dat het een model is uit de Krone Big X-compactserie, met de Big X 480, 530, 580 en 630. De spiegels zijn namelijk niet geïntegreerd in het dakdesign. Wel lijkt er een nieuw cabinedak op de hakselaar te zitten, dat aan de voorkant verder naar beneden loopt.

Krone ontkent noch bevestigt

Navraag bij de fabrikant brengt ons helaas nog niet veel verder. De machinefabrikant ontkent noch bevestigt dat hij werkt aan een nieuwe Krone Big X-hakselaar. Voorlopig is het afwachten tot we meer horen qua details.

Auteur: Jacco van Erkelens

Lees ook: Krone levert XDisc 710-maaibord met geïntegreerd transportonderstel

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Krone levert XDisc 710-maaibord met geïntegreerd transportonderstel

Exclusief voor hakselaar Big X levert Krone het 7,10 meter brede XDisc 710-maaibord optioneel met een geïntegreerd transportonderstel.
Afbeelding artikel

‘Met een gerust hart een gebruikte hakselaar kopen’

Een gebruikte hakselaar kopen en voor 100% weten waar je aan toe bent? Dat kan bij AM Machinery dat gebruikt maakt...
Afbeelding artikel

Gespot: Fendt werkt aan opvolger Katana-hakselaar

De Duitse machinefabrikant Fendt werkt achter de schermen aan een opvolger voor de Katana-hakselaar. Dat blijkt uit een foto die het...
Beheer
WP Admin