fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Duport en Pöttinger gaan uit elkaar

Duport in Dedemsvaart (Ov.) was jarenlang importeur van Pöttinger-machines, zoals deze Jumbo-opraapwagen. Duport en Pöttinger beëindigen de samenwerking dit najaar. – Foto: Tobias Bensing

Machinebouwer- en importeur Duport stopt dit najaar met de import van Pöttinger-machines. De Oostenrijkse fabrikant Pöttinger start Pöttinger Nederland. Dat wordt het nieuwe aanspreekpunt voor dealers.

De Oostenrijkse fabrikant Pöttinger zet een nieuw bedrijf op: Pöttinger Nederland. Dat bedrijf is vanaf komend najaar het nieuwe aanspreekpunt voor dealers. Naar verwachting is Pöttinger Nederland vanaf medio oktober 2024 operationeel. Tot die tijd blijft Duport het merk nog vertegenwoordigen.

Duport verder met eigen merken

Duport in Dedemsvaart (Ov.) stopt dus met de import van Pöttinger-machines. De machinefabrikant gaat zich volledig richten op het productiebedrijf om de machinemerken Duport en Güstrower verder uitbouwen.

Auteur: Bob Karsten

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Reesink Handling gaat MX-producten verkopen

Reesink Handling gaat MX-producten verkopen voor verreikers, compacttrekkers, smalspoortrekkers en trekkers tot 400 pk.
Afbeelding artikel

Perdaems pakt verkoop Claydon-machines in Zuid-Nederland op

Perdaems Landbouwtechniek pakt de verkoop van Claydon-machines op in Zuid-Nederland. Het Britse Claydon is bekend van no-till-zaaimachines.
Afbeelding artikel

Alliance-importeurs Heuver Banden en Zuid West Banden werken samen

De samenwerking tussen Alliance-importeurs Heuver Banden en Zuid West Banden komt in september tot uiting in een gezamenlijke stand op vakbeurs...
Beheer
WP Admin