fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Oostenrijkse Mammut introduceert maisegalisatieschuif Silo Push 400

De Oostenrijkse machinefabrikant Mammut brengt een 4 meter brede maisegalisatieschuif op de markt. Op vakbeurs Agrotechniek Holland, van 11 tot en met 14 september in Biddinghuizen (Fl.) zal de Mammut Silo Push 400 voor het eerst te zien zijn in Nederland. – Foto’s: Mammut

Mammut, de Oostenrijkse fabrikant van kuilverdelers, verdichtingswalsen en kuilhappers, heeft een maisegalisatieschuif gebouwd. Deze Mammut Silo Push 400 heeft een werkbreedte van 4 meter en een eigen gewicht van 1.100 kg.

Het nieuwe 1,62 meter hoge blad van maisegalisatieschuif Mammut Silo Push 400 is standaard verkrijgbaar met hydraulisch opklapbare zijborden die onafhankelijk van elkaar worden aangestuurd. Ingeklapt heeft de maisegalisatieschuif een transportbreedte van 2,50 meter.

Voor meer gewicht zijn de bladen te voorzien van zand. Dit zorgt volgens de fabrikant voor een betere verdichting van de maiskuil. De onderkant van het schuifbord is vervaardigd van Hardox-staal, dat moet zorgen voor een lange levensduur.

De Mammut Silo Push 400 heeft een eigengewicht van 1.100 kg en hydraulisch klapbare zijborden. Deze zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen.
De Mammut Silo Push 400 heeft een eigengewicht van 1.100 kg en hydraulisch klapbare zijborden. Deze zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen.

Mammut Silo Push 400 op ATH 2025

De vanafprijs van de Mammut-maisegalisatieschuif bedraagt €13.000, aldus Bonne Wiersma, productspecialist Mammut Nederland bij importeur Kamps de Wild.
De Mammut Silo Push 400 zal voor het eerst te zien zijn op vakbeurs Agrotechniek Holland, van 11 tot en met 14 september in Biddinghuizen.

Auteur: Annelies Bakker

Lees ook: Kiest de markt voor een opraapwagen of een hakselaar?

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Pöttinger levert vlindermaaier Novacat 9200V met zwadvijzels

Pöttinger breidt Novacat 9200V-vlindermaaierserie uit met optie Cross Flow: een zwadaflegsysteem met mechanisch aangedreven transportvijzels.
Afbeelding artikel

Melkveehouder: ‘Vicon EXTRA 332XF Compact is frontmaaier zonder poespas’

Jan Brouwer is de eerste melkveehouder die ervaring opdeed met de nieuwe 332XF Compact van Vicon en is enthousiast over de...
Afbeelding artikel

VIDEO | Akkergiganten: Kuhn FC13460 RA-maaier

De Kuhn FC13460 RA-maaier van loonbedrijf Vragender wordt getrokken door een Fendt 930 Vario en maait de eerste snede op een...
Beheer
WP Admin