fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Realtime machinepark beheren met app FieldOps van CNHi

CNHi lanceert binnenkort voor de trekkermerken Case IH, Steyr en New Holland de gratis app FieldOps, waarbij je realtime en op afstand je machines kunt beheren en checken. - Foto's: CNHi

Machinefabrikant CNHi lanceert voor trekkermerken Case IH, Steyr en New Holland op de Agrishow in Brazilië een nieuwe app genaamd FieldOps. Met FieldOps kan de gebruiker realtime en op afstand de gegevens van meerdere machines controleren.

Binnenkort levert CNHi de app FieldOps gratis via smartphone, tablet of computer. Via deze app kun je de gegevens van meerdere machines tegelijkertijd bekijken. Denk aan gegevens als de locatie van de trekker of machine, de rijsnelheid, hoeveelheid brandstof in de tank en oliedruk. Ook kun je de taakstatus van de trekker of machine opvragen, hoeveel hectare de machine nog moet bewerken en een schatting van de tijd om de taak te voltooien.

Agronomische gegevens analyseren

Daarnaast kun je via FieldOps agronomische gegevenslagen bekijken en vergelijken. Zo breng je de toestand van de bodem in kaart tijdens en na de grondbewerking. Je ziet wat er op een specifiek perceel is gebeurd en hoe het met de bodemgezondheid gesteld is.

Lees verder onder de foto

De applicatie FieldOps is te gebruiken via je smartphone, tablet of computer. Zo kun je machinegegevens als rijsnelheid, locatie en brandstofverbruik realtime controleren en beheren.

De applicatie FieldOps is te gebruiken via je smartphone, tablet of computer. Zo kun je machinegegevens als rijsnelheid, locatie en brandstofverbruik realtime controleren en beheren.

Workflow vereenvoudigen

CHNi heeft de app FieldOps ontworpen om de volledige workflow voor de gebruiker te vereenvoudigen. Dus niet via meerdere toepassingen of beeldschermen, maar via één app waarmee je gegevens van alle machines realtime kunt beheren en checken. De applicatie is te gebruiken via je smartphone, tablet of computer.

Auteur: Annelies Bakker

Lees ook: Australische zaaimachine reageert op realtime meting bodemvocht en organische stof

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Foto | Robots speerpunt nieuw FarmRobotix-programma op DLG Feldtage

DLG Feldtage presenteert het FarmRobotix-programma: praktijkrijpe robot- en precisielandbouwoplossingen voor biologische en gangbare akkerbouw.
Afbeelding artikel

VIDEO | Photoheyler-precisieschoffel schoffelt ook in rij

TREKKER ziet de cameragestuurde rotorschoffel van de Duitse machinefabrikant Photoheyler aan het werk in het gewas valeriaan.
Afbeelding artikel

Is spotbemesting tijdens zaaien de toekomst?

Spotbemesting tijdens zaaien: ‘dotjes’ kunstmest toedienen in plaats van een lange smalle strook. Zitten telers daarop te wachten?
Beheer
WP Admin