fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Duitse fabrikant Weidemann neemt Nederlandse importeur over

Weidemann Nederland uit Swifterbant (Fl.) is nu een volledige dochteronderneming van Weidemann GmbH. Foto: Ton Kastermans Fotografie.

De Duitse machinefabrikant Weidemann neemt de Nederlandse importeur Weidemann Nederland uit Swifterbant (Fl.) over.

Het Duitse Weidemann, fabrikant van (mini-)shovels en verreikers, neemt importeur Weidemann uit Swifterbant (Fl.) over. Dat betekent dat Weidemann Nederland nu een volledige dochteronderneming is van het Duitse Weidemann GmbH.

Er verandert weinig

Klanten zullen weinig merken van deze overname, aldus de importeur. Ruud Jansma, directeur en voormalig eigenaar van Weidemann Nederland, blijft aan als directeur. Ook alle medewerkers blijven. De importeur voorziet synergievoordelen in een nauwere samenwerking met de machinefabrikant.

Auteur: Bob Karsten

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

VIDEO | Historische maaidag OTMV in Biddinghuizen

Opvallende deelnemers aan de Historische maaidag van de OTMV, zoals een Fiat 250 met Laverda-maaibalk, een John Deere met New Holland-maaibalk...
Afbeelding artikel

BLOG | ‘Njet, geen foto van oude Claas Mercur in prachtig avondlicht’

TREKKER-fotograaf Mark Pasveer vertelt in deze blog over de prachtige oude trekkers en soms moeizame communicatie in de Baltische Staten.
Afbeelding artikel

VIDEO | Primeur: Andela Electro Weeder is marktrijp

We hebben weer een primeur! De onkruidelektrocuteerder van Andela Techniek & Innovatie in Nagele (Fl.) is na drie jaar testen rijp...
Beheer
WP Admin