fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Capaciteit Vӓderstad-zaaicombinatie Rapid 300-400C/S flink verruimd

De Zweedse machinefabrikant Väderstad verruimt de BioDrill-zaaitankcapaciteit voor zaaicombinatie Rapid 300-400C/S met 40 %. - Väderstad

De Zweedse machinefabrikant Vӓderstad heeft de tankgrootte van de gedragen zaaiunit BioDrill van zaaicombinatie Rapid 300-400C/S verruimd met 40%.

Väderstad heeft de BioDrill-zaaiunit van de 3 meter brede Rapid 300C/S vergroot van 200 naar 300 liter. De zaaiunit van de 4 meter brede Rapid 400C/S is verruimd van 280 naar 400 liter. De nieuwe BioDrill voor Rapid 300-400C/S wordt standaard geleverd met twee niveausensoren.

Derde product in zaadtank toevoegen

Doordat machinefabrikant Vӓderstad de tankgrootte van de zaaicombinatie Rapid 300-400C/S heeft verruimd, kun je naast het zaaigoed en een meststof nog een derde product in de zaadtank toevoegen.

Zaaiunit pneumatische zaaicombinaties ongewijzigd

De BioDrill-zaaiunit van de pneumatische zaaicombinaties Rapid A 400-800S, 600-800C en Spirit hebben een inhoud van 360 liter. Dat blijft zo.

Auteur: Annelies Bakker

Lees ook: Kies jij voor een zaaimachine met dubbele zaadbak en dubbel doseersysteem?

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Kverneland Satio vervangt DL-zaaimachine

Kverneland introduceert de pneumatische solo-zaaimachine Kverneland Satio, geschikt voor trekkers in de vermogensklasse van 80-120 pk.
Afbeelding artikel

Gebruikte maiszaaimachine aanschaffen? Lees eerst deze tips

Denk je erover zelf mais te zaaien, of wil je in loonwerk gaan zaaien? TREKKER duikt de markt van gebruikte maiszaaimachines...
Afbeelding artikel

Uien zaaien en druppelslang leggen in één werkgang

Druppelirrigatie oftewel fertigatie maakt opgang in uien zaaien. Deze watervoorziening met druppelslangen heeft invloed op de zaaimachine.
Beheer
WP Admin