fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

BECO introduceert nieuw model BREVIS-zandkipper

Het nieuwe model BREVIS-zandkipper van machinefabrikant BECO is een toevoeging aan de BREVIS-kipperserie. De nieuwe BREVIS 140 met 14 ton laadvermogen sluit volgens de fabrikant beter aan op de MAXXIM-zandkipperserie die start met de MAXXIM 160 met 16 ton laadvermogen. - Foto's: BECO

Machinefabrikant BECO breidt de BREVIS-zandkipperserie uit met model 140 om zo het gat met de grote MAXXIM-zandkipper te dichten. De nieuwe BREVIS-zandkipper is uit te rusten met hydraulisch gedwongen besturing.

Machinefabrikant BECO in Vianen (U.) voegt de grotere BREVIS 140-zandkipper toe aan de BREVIS-serie, waardoor deze beter aansluit op de MAXXIM-kipperserie. De MAXXIM 160, 180, 220 en 260 zijn tandemassers de 300 en de 340 zijn drie-assige modellen.

Grotere wendbaarheid

De BREVIS 140-zandkipper is een 14 ton machine met gedwongen besturing. De zandkipper is volgens de fabrikant compact gebouwd en zeer wendbaar. De kipwagen is optioneel te bestellen met afdekluiken. BECO biedt de mogelijkheid om de nieuwe BREVIS-zandkipper uit te rusten met hydraulisch gedwongen besturing. Dit vergroot de wendbaarheid van de kipwagen aldus de fabrikant.

Lees verder onder de foto

Optioneel is de nieuwe BREVIS 14-zandkipper uit te rusten met hydraulisch gedwongen besturing.

Optioneel is de nieuwe BREVIS 14-zandkipper uit te rusten met hydraulisch gedwongen besturing.

Leverbaar vanaf € 40.000

De BREVIS-zandkipperserie bestaat nu uit de modellen 80, 100,120 en 140. De BREVIS 140 is leverbaar vanaf € 40.000. De optionele hydraulische besturing heeft een meerprijs van € 5.600.

Auteur: Robin Looman

Lees ook: VF-band ook standaard lagedrukband onder kipwagens

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Fliegl presenteert oplegger voor balenvervoer

De Duitse fabrikant Fliegl heeft oplegger SZS 300 BL Ultra speciaal gebouwd voor het vervoeren van ronde of vierkante balen.
Afbeelding artikel

VGM introduceert nieuw model oprijwagen Robson 14

VGM introduceert zijn nieuwe oprijwagen: Robson 14. De tandemasser heeft een laadvermogen van 14 ton en een eigengewicht van 3.735 kilo.
Afbeelding artikel

Fliegl levert tweeassige kipper TMK 279 met grote banden

De Duitse machinefabrikant Fliegl presenteert de nieuw ontwikkelde kipper TMK 279, met een totaalgewicht van 24 ton.
Beheer
WP Admin