fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Fliegl levert tweeassige kipper TMK 279 met grote banden

Met een volume van 31 m³ en 40 m³ met een aanbouwdeel van 500 mm biedt de nieuwe tweeassige kipper TMK 279 volgens fabrikant Fliegl veel flexibiliteit bij het transport van verschillende materialen. - Foto: Fliegl

De Duitse machinefabrikant Fliegl presenteert een nieuw ontwikkelde tweeassige landbouwkipper. Kipper TMK 279 heeft een totaalgewicht van 24 ton.

Fliegl heeft zijn programma landbouwkippers uitgebreid met de tweeassige TMK 279. De kipper heeft een toelaatbaar totaalgewicht van 24 ton.

Met een volume van 31 m³ zonder aanbouwdeel en 40 m³ met aanbouwdeel van 500 mm biedt kipper TMK 279 volgens de fabrikant veel flexibiliteit bij het transport van verschillende materialen.

Kipper voor moeilijke bodemomstandigheden

De TMK 279 heeft een hydraulisch chassis en is standaard uitgerust met 710/50 R30,5 grote banden. Dankzij de grote banden en het geavanceerde chassis is de kipwagen volgens de fabrikant ook geschikt voor moeilijke bodemomstandigheden.

Om de lading vast te zetten kun je kiezen voor een afrolbaar dekzeil dat vanaf de grond is te bedienen. Of je maakt gebruik van het Speed Cover rolnet.

Fliegl heeft de prijs van de tweeassige kipper TMK 279 nog niet bekendgemaakt.

Auteur: Annelies Bakker

Op zoek naar een gebruikte Fliegl-kipper? Kijk op Traktropool.nl

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Veldhuizen wagenbouw toont zware tandemaanhangwagen

Veldhuizen Wagenbouw heeft de range tandemaanhangwagens uitgebreid met een zware 19-tons versie voor het zwaardere werk. Hiermee kunnen machines tot circa...
Afbeelding artikel

Fliegl presenteert oplegger voor balenvervoer

De Duitse fabrikant Fliegl heeft oplegger SZS 300 BL Ultra speciaal gebouwd voor het vervoeren van ronde of vierkante balen.
Afbeelding artikel

BECO introduceert nieuw model BREVIS-zandkipper

De nieuwe BREVIS-zandkipper met 14 ton laadvermogen sluit volgens BECO beter aan op de MAXXIM-serie die start 16 ton laadvermogen.
Beheer
WP Admin