fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Automatisch sturen op kopakker met TurnPath van Ag Leader

Automatisch sturen zonder handen op de kopakker is mogelijk met stuurautomaat TurnPath van de Amerikaanse fabrikant Ag Leader. - Foto's: Ag Leader

De Amerikaanse fabrikant in precisielandbouw Ag Leader zet stuurautomaat TurnPath in de markt. TurnPath maakt automatisch sturen op de kopakker mogelijk.

Stuurautomaat TurnPath van Ag Leader gebruikt bij het draaien op de kopakker de in het bedieningsscherm vastgelegde perceelsgrens. Hierdoor blijft de trekker doorrijden aan het einde van de werkgang en draait de machine automatisch een bocht op de kopakker.

Volgens importeur Homburg-Holland zorgt deze functionaliteit voor meer bedieningsgemak voor de trekkerchauffeur. De chauffeur heeft slechts een controlerende functie, aldus Ag Leader. De fabrikant heeft stuurtautomaat TurnPath wereldwijd uitgebreid getest in verschillende teelten.

TurnPath werkt met de bedieningsschermen InCommand 800 (incl. 800 G) en 1200 en is beschikbaar voor stuursystemen SteerCommand Z2 en SteadySteer.

TurnPath werkt met de bedieningsschermen InCommand 800 (incl. 800 G) en 1200 en is beschikbaar voor stuursystemen SteerCommand Z2 en SteadySteer.

TurnPath in combinatie met Ag Leader-stuursystemen

Stuurautomaat TurnPath werkt met bedieningsschermen InCommand 800 (incl. 800 G) en 1200 bedieningsschermen en is beschikbaar in combinatie met Ag Leader-stuursystemen SteerCommand Z2 en SteadySteer.

Vanaf 2024 kun je TurnPath zeven dagen proberen. Vraag een gratis demo aan bij TurnPath-importeur Homburg-Holland. TurnPath is te koop voor €1.198.

Auteur: Annelies Bakker

Lees ook: Keus genoeg om te sturen ‘zonder handen’

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Amerika doet Chinese landbouwdrones in de ban

Drones maken een razendsnelle opmars in de Amerkaanse landbouw, maar de gevolgen kunnen ernstig zijn als de landbouwdrones in verkeerde handen...
Afbeelding artikel

Effectiever bemesten voor top-efficiënte grasteelt

Melkveehouder Van Velde wil weten hoeveel gras hij elk jaar oogst en hoe efficiënt dat gebeurt. Zijn doel: meer gras en...
Afbeelding artikel

Techneut bouwt eigen gps-systeem op een Deutz-Fahr

Techneut Niels van Vilsteren zocht alle componenten bij elkaar en bouwde zelf een gps-systeem op een Deutz-Fahr. En dit is het...
Beheer
WP Admin