fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

APH Group sluit dealerovereenkomst met Amerikaanse Valley Irrigation

De APH group uit Heerenveen sluit internationale dealerovereenkomst met het Amerikaanse Valley Irrigation. Dit met als doel om in Centraal- en Oost Europa en Azië beregeningsinstallaties te verkopen. - Foto: Valley Irrigation

Het Nederlandse APH Group uit Heerenveen heeft een internationale dealerovereenkomst gesloten met het Amerikaanse Valley Irrigation. APH Group wil in Centraal- en Oost Europa en Azië beregeningsinstallaties gaan verkopen.

Valley Irrigations ontwikkelt beregeningsinstallaties. De samenwerking met Valley Irrigation biedt APH Group de mogelijkheid om zijn beregeningsoplossingen in meerdere landen in Centraal- en Oost-Europa en Azië naar een hoger niveau te tillen.

Kant-en-klare oplossingen

Valley Irrigation heeft een uitgebreid productengamma rondom beregeningsinstallaties. Het bedrijf biedt naast kleinschalige oplossingen en grootschalige beregeningsprojecten ook kant-en-klare oplossingen, variërend van pompstations tot rondgaande en lineaire pivots.

APH Group, distributeur van aardappel- en groentemachines, vertegenwoordigt merken als Dewulf-Miedema, Baselier, Samon, Imants, Wifo, Manter, Lemken/Steketee. Het bedrijf heeft vestigingen in tien landen.

Europa en Azië

APH Group gaat oplossingen op het gebied van beregeningsinstallaties aanbieden in landen als Azerbeidzjan, China, Kazachstan, Polen, Roemenië, Tadzjikistan, Turkije, Turkmenistan, Oekraïne en Oezbekistan.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Agco en Trimble vormen PTx Trimble

De Amerikaanse machinefabrikant Agco en de Amerikaanse gps-fabrikant Trimble hebben samen een joint venture opgestart. Het nieuwe bedrijf krijgt de naam...
Afbeelding artikel

Chris Voets (Kamps de Wild): ‘Alles draait om mensen, kennis en service’

Wat vindt Chris Voets, vestigingsdirecteur bij Kamps de Wild, van de ontwikkeling waarbij importeurs steeds meer mechanisatiebedrijven overnemen?
Afbeelding artikel

Homburg gaat ploegen en kopeggen van Rabe importeren

Homburg wordt importeur van ploegen en rotorkopeggen van de Duitse werktuigenfabrikant Rabe in Nederland en België.
Beheer
WP Admin