fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

APH Group sluit dealerovereenkomst met Amerikaanse Valley Irrigation

De APH group uit Heerenveen sluit internationale dealerovereenkomst met het Amerikaanse Valley Irrigation. Dit met als doel om in Centraal- en Oost Europa en Azië beregeningsinstallaties te verkopen. - Foto: Valley Irrigation

Het Nederlandse APH Group uit Heerenveen heeft een internationale dealerovereenkomst gesloten met het Amerikaanse Valley Irrigation. APH Group wil in Centraal- en Oost Europa en Azië beregeningsinstallaties gaan verkopen.

Valley Irrigations ontwikkelt beregeningsinstallaties. De samenwerking met Valley Irrigation biedt APH Group de mogelijkheid om zijn beregeningsoplossingen in meerdere landen in Centraal- en Oost-Europa en Azië naar een hoger niveau te tillen.

Kant-en-klare oplossingen

Valley Irrigation heeft een uitgebreid productengamma rondom beregeningsinstallaties. Het bedrijf biedt naast kleinschalige oplossingen en grootschalige beregeningsprojecten ook kant-en-klare oplossingen, variërend van pompstations tot rondgaande en lineaire pivots.

APH Group, distributeur van aardappel- en groentemachines, vertegenwoordigt merken als Dewulf-Miedema, Baselier, Samon, Imants, Wifo, Manter, Lemken/Steketee. Het bedrijf heeft vestigingen in tien landen.

Europa en Azië

APH Group gaat oplossingen op het gebied van beregeningsinstallaties aanbieden in landen als Azerbeidzjan, China, Kazachstan, Polen, Roemenië, Tadzjikistan, Turkije, Turkmenistan, Oekraïne en Oezbekistan.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Duitse machinefabrikant Bergmann bouwt nieuwe fabriek

Bergmann, fabrikant van meststrooiers, overlaadwagens en silagewagens, bouwt een nieuwe productiehal in Goldenstedt (D.).
Afbeelding artikel

Carlos Verschueren: ‘Wij ontwikkelen dealernetwerk Zasso voor Benelux’

Welke plannen heeft Carlos Verschueren, oprichter en CEO van Group Verschueren, met de elektrische onkruidbestrijdingsmachines van Zasso?
Afbeelding artikel

Argo Tractors opent nieuwe fabriek in Italië

Argo Tractors heeft een nieuwe fabriek geopend in Campagnola Emilia (It.). Daar produceert het versnellingsbakken voor trekkermerken Landini en McCormick.
Beheer
WP Admin