fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

APH Group sluit dealerovereenkomst met Amerikaanse Valley Irrigation

De APH group uit Heerenveen sluit internationale dealerovereenkomst met het Amerikaanse Valley Irrigation. Dit met als doel om in Centraal- en Oost Europa en Azië beregeningsinstallaties te verkopen. - Foto: Valley Irrigation

Het Nederlandse APH Group uit Heerenveen heeft een internationale dealerovereenkomst gesloten met het Amerikaanse Valley Irrigation. APH Group wil in Centraal- en Oost Europa en Azië beregeningsinstallaties gaan verkopen.

Valley Irrigations ontwikkelt beregeningsinstallaties. De samenwerking met Valley Irrigation biedt APH Group de mogelijkheid om zijn beregeningsoplossingen in meerdere landen in Centraal- en Oost-Europa en Azië naar een hoger niveau te tillen.

Kant-en-klare oplossingen

Valley Irrigation heeft een uitgebreid productengamma rondom beregeningsinstallaties. Het bedrijf biedt naast kleinschalige oplossingen en grootschalige beregeningsprojecten ook kant-en-klare oplossingen, variërend van pompstations tot rondgaande en lineaire pivots.

APH Group, distributeur van aardappel- en groentemachines, vertegenwoordigt merken als Dewulf-Miedema, Baselier, Samon, Imants, Wifo, Manter, Lemken/Steketee. Het bedrijf heeft vestigingen in tien landen.

Europa en Azië

APH Group gaat oplossingen op het gebied van beregeningsinstallaties aanbieden in landen als Azerbeidzjan, China, Kazachstan, Polen, Roemenië, Tadzjikistan, Turkije, Turkmenistan, Oekraïne en Oezbekistan.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Forse uitbreiding productieruimte Dewulf in Winsum

Dewulf breidt de productieruimte in Winsum (Fr.) fors uit. De bouw van een nieuwe productiehal ter grootte van 6.000 m2 start...
Afbeelding artikel

Amazone neemt Braziliaanse strooierfabrikant MP Agro over

De Duitse werktuigenfabrikant Amazone neemt MP Agro over. Deze Braziliaanse fabrikant produceert voornamelijk kunstmeststrooiers.
Afbeelding artikel

Gerrit Marx wordt nieuwe CEO van CNH Industrial

Gerrit Marx wordt per 1 juli dit jaar CEO bij CNH Industrial, het moederbedrijf van trekkermerken New Holland, Case IH en...
Beheer
WP Admin