Terug naar nieuwsoverzicht

APH Group breidt uit naar Rusland en Oekraïne

Wytse Oosterbaan (links), CEO van APH Group, en Christian de Vries (rechts), oprichter en algemeen directeur van Agri 2.0, tevreden met de overname. (Foto: APH Group)

Het Nederlandse APH Group, distributeur van aardappel- en groentemachines, neemt per 1 januari 2022 Agri 2.0 over. Daarmee breidt het bedrijf uit naar Rusland en Oekraïne.

APH Group integreert per 1 januari 2022 de vijf vestigingen van Agri 2.0 in Rusland en Oekraïne in de organisatie. De 45 medewerkers verdeeld over de vijf vestigingen blijven de activiteiten op de huidige locaties voortzetten onder de naam Agri 2.0.

18 vestigingen in 10 landen

Agri 2.0 is in Rusland en Oekraïne een bekende distributeur van precisielandbouwtechniek en vertegenwoordigt onder andere Raven, Precision Planting en Horizon. APH Group distribueert machines voor aardappel- en groenteteelt. Het merkenportfolio omvat onder andere Dewulf-Miedema, Baselier, Agrisep, Imants, Fasterholt en Wifo. Na de overname beschikt het Nederlandse bedrijf over 18 regionale sales- en servicepunten in tien verschillende landen.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Italiaanse investeerder koopt Deense machinefabrikant Dalbo

De Deense fabrikant van grondbewerkingmachines Dalbo is overgegaan in Italiaanse handen.
Afbeelding artikel

SVgroup neemt Jan Veenhuis Machinefabriek over

SVgroup neemt Jan Veenhuis Machinefabriek over
Afbeelding artikel

Kubota neemt Ferrari en Bieffebi over

Kubota neemt de grasmaaierdivisie van de Italiaanse fabrikant Officine Bieffebi over. Hieronder valt ook het bedrijf Gianni Ferrari.
Beheer
WP Admin