fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Sectiebesturingssysteem SmartControl USC voor werktuigen

De SmartControl USC-module is compatibel met vrijwel elke Isobus VT-display met de functionaliteit TC (TaskController). Het maakt in feite niet uit wat voor werktuig je achter de trekker hangt. - Foto's: Homburg Holland

Homburg-Holland in Stiens (Fr.) brengt een SmartControl USC-set voor werktuigen op de markt. De SmartControl USC stuurt maximaal 48 secties aan van een schoffel, zaaimachine of veldspuit.

Homburg-Holland in Stiens (Fr.) breidt zijn SmartControl-sectiebesturingssysteem uit met de SmartControl USC-module. De SmartControl USC-set wordt via het Isobus-stopcontact aangesloten op de trekker en gemonteerd op het werktuig, zoals een Hardi-veldspuit.

Elementen uitschakelen

Wanneer sectiebesturingssysteem SmartControl USC is aangesloten op de trekker, schakelen de secties van de schoffelmachine automatisch uit. Dat is handig wanneer je geren hebt of schuin op de kopakker rijdt. Hiermee voorkom je dat je planten kapot schoffelt.

In eerste instantie heeft Homburg-Holland sectiebesturing voor Garford-schoffelmachines ontwikkeld. Er zijn ook fabrikanten van schoffelmachines die zelf geen sectieschakeling aanbieden, maar wel mechanische voorzieningen en niet de aansturing. Hiervoor is de SmartControl USC-module geschikt zijn.

Lees verder onder de foto

Homburg Holland heeft sectiebesturing SmartControl in eerste instantie voor Garford-schoffelmachines ontwikkeld.

Homburg Holland heeft sectiebesturing SmartControl in eerste instantie voor Garford-schoffelmachines ontwikkeld.

Isobus VT-display

De SmartControl USC-module is compatibel met vrijwel elke Isobus VT-display met de functionaliteit TC (TaskController). Het maakt in feite niet uit wat voor werktuig je achter de trekker hangt. De module functioneert bij verschillende werktuigen, zoals zaaimachines en veldspuiten.
De SmartControl USC-module is leverbaar vanaf € 5.000 (16 secties).

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

‘Businesscase Ecorobotix ARA-spotsprayer klopt als een bus’

Met 90 nieuwe afleveringen alleen al dit voorjaar is de gedragen 6 meter brede Ecorobotix ARA-spotsprayer een ongekend succes in Nederland.
Afbeelding artikel

Twee Britse bedrijven ontwikkelen spotsprayer

De Britse bedrijven Techneat engineering en Tillet and Hague hebben een spotsprayer ontwikkeld voor het werken in uien, prei en wortelen.
Afbeelding artikel

John Deere en GUSS Automation presenteren autonome spuitrobot Electric GUSS

John Deere en GUSS Automation tonen Electric GUSS, de eerste autonome en volledig elektrisch aangedreven spuitrobot ter wereld.
Beheer
WP Admin