fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

TBAuctions neemt veilingspecialist Epic Auctions over

TBAuctions, moederbedrijf van onder meer Troostwijk Auctions, neemt Epic Auctions over. Door alle kavels van de veschillende veilingbedrijven samen te voegen, wil TBAuctions een grotere doelgroep bereiken en de zogenoemde bidderbase vergroten. - Foto: Michel Velderman

Het internationale veilingplatform TBAuctions, gespecialiseerd in de agrarische markt, neemt het Nederlandse veilingbedrijf Epic Auctions over.

TBAuctions, het moederbedrijf van onder meer Troostwijk Auctions, neemt Epic Auctions over. Epic Autions is gevestigd in de Brabantse plaatsen Leende en Breda. Epic Auctions is gespecialiseerd in de agrarische markt en in de grondverzet-, transport- en bouwsector. Dat past volgens TBAuctions bij het specialisme van Troostwijk Auctions.

Met deze overname voegt Epic Auctions jaarlijks 10.000 kavels, €30 miljoen aan hameromzet, 500 verkopers en 3.000 kopers toe aan de groei van TBAuctions.

Alle koop en verkoop op één veilingplatform

Epic Auctions is straks een van de merken van TBAuctions. Dat geldt ook voor merken als Troostwijk Auctions in Nederland, Vavato in België en BMA in het Verenigd Koninkrijk.

Veilingbedrijf Epic Auctions gaat straks draaien op het door TBAuctions ontwikkelde online veilingplatform Atlas. Dat betekent dat alle kavels in dat platform worden geladen en dat ook de afhandeling van de (ver)koop via dat systeem loopt. Door alle kavels samen te voegen, beogen de bedrijven een grotere, internationale doelgroep te bereiken en de ‘bidderbase’ (groep biedende klanten) te vergroten.

Auteur: Bob Karsten

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Video | Loonwerker Peter Kastelijn stopt met agrarisch loonwerk

In deze video vertelt loonwerker Peter Kastelijn waarom hij stopt met agrarisch loonwerk. Hij kijkt vooruit naar een nieuwe toekomst.
Afbeelding artikel

Video | Stef Hooijman (Troostwijk): aantal machineveilingen neemt toe

Stef Hooijman, adviseur/taxateur bij Troostwijk Veilingen, over het stijgend aantal machineveilingen. Hij schetst de huidige markt en geeft zijn visie.
Afbeelding artikel

Loonbedrijven stoppen of gooien het roer om

​Er is een verandering gaande: loonbedrijven stoppen met de gras- en maisoogst of met al het agrarisch loonwerk. Of ze gooien...
Beheer
WP Admin