Terug naar nieuwsoverzicht

Eerste Fliegl Cargos-opraapwagen rolt van de band

De bouw van Fliegl Cargos-opraapwagens en silagewagens is inmiddels begonnen op de productielocatie van de Zuid-Duitse machinefabrikant. Afgelopen week rolde de eerste Cargos-opraapwagen van de assemblagelijn in Kirchdorf (D.). - Foto's: Fliegl/Eilbote

Zes maanden geleden nam de Duitse machinefabrikant Fliegl de productie van de Claas Cargos-opraapwagens en silagewagens over. De eerste Fliegl Cargos-opraapwagen is inmiddels van de productieband gerold.

Afgelopen week is de eerste Fliegl Cargos-opraapwagen gebouwd. Een halfjaar geleden kondigde Fliegl de overname aan van de productie van de Cargos-silagewagens en Cargos-opraapwagens van de Duitse machinefabrikant Claas.

100 Fliegl Cargos-opraapwagens in planning

Speciaal voor de productie van de Cargos-wagens richtte Fliegl in Kirchdorf in de Duitse deelstaat Beieren een nieuwe productielocatie in, waar 25 medewerkers werken. Hier vindt de montage van de Fliegl Cargos-wagens plaats. Voor het eerste jaar staat de bouw gepland van in totaal 100 Fliegl Cargos 750-opraapwagens en Fliegl Cargos 850-combiwagens.

Auteur: Annelies Bakker

Het team van Fliegl in Kirchdorf (D.) reageert enthousiast op de bouw van de eerste Fliegl Cargos-opraapwagen.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Video | ROC-bandhark RS 1000 voor kort gras

Kverneland nam eind 2021 ROC over en voerde een paar wijzigingen door in het design van ROC-bandhark RS 1000.
Afbeelding artikel

Ingenieuze Krone Swadro TC 1570 vergt flinke investering

Met de doordachte Krone Swadro TC1570 haalt de fabrikant het maximaal haalbare uit een vierrotorhark. De aanschafprijs is navenant fors.
Afbeelding artikel

Prototype gespot: Schuitemaker Rapide met beweegbare voorwand

Gespot op de Agrifair-show in Wierden (Ov.): een Schuitemaker Rapide-opraapwagen met een beweegbare voorwand. Meerdere foto’s zijn inmiddels in omloop. De...
Beheer
WP Admin