fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Eerste Fliegl Cargos-opraapwagen rolt van de band

De bouw van Fliegl Cargos-opraapwagens en silagewagens is inmiddels begonnen op de productielocatie van de Zuid-Duitse machinefabrikant. Afgelopen week rolde de eerste Cargos-opraapwagen van de assemblagelijn in Kirchdorf (D.). - Foto's: Fliegl/Eilbote

Zes maanden geleden nam de Duitse machinefabrikant Fliegl de productie van de Claas Cargos-opraapwagens en silagewagens over. De eerste Fliegl Cargos-opraapwagen is inmiddels van de productieband gerold.

Afgelopen week is de eerste Fliegl Cargos-opraapwagen gebouwd. Een halfjaar geleden kondigde Fliegl de overname aan van de productie van de Cargos-silagewagens en Cargos-opraapwagens van de Duitse machinefabrikant Claas.

100 Fliegl Cargos-opraapwagens in planning

Speciaal voor de productie van de Cargos-wagens richtte Fliegl in Kirchdorf in de Duitse deelstaat Beieren een nieuwe productielocatie in, waar 25 medewerkers werken. Hier vindt de montage van de Fliegl Cargos-wagens plaats. Voor het eerste jaar staat de bouw gepland van in totaal 100 Fliegl Cargos 750-opraapwagens en Fliegl Cargos 850-combiwagens.

Auteur: Annelies Bakker

Het team van Fliegl in Kirchdorf (D.) reageert enthousiast op de bouw van de eerste Fliegl Cargos-opraapwagen.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Machinebouwer Tjalma is failliet

De Nederlandse machinefabrikant Tjalma is failliet. De merknaam Tjalma is vooral bekend van de mesttechniek. De Nederlandse machinefabrikant Tjalma, met vestigingen...
Afbeelding artikel

EM Benelux start import en verkoop Poolse EM-machines

EM Benelux is sinds mei 2024 gestart met het importeren en verkopen van EM-machines uit Polen.
Afbeelding artikel

Frans autobedrijf koopt opnieuw CNH-dealers

De Franse tak van de Zwitserse Emil Frey-groep is de nieuwe eigenaar van Gabagri, een dealerbedrijf dat onder meer Case IH...
Beheer
WP Admin