fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Eerste Fliegl Cargos-opraapwagen rolt van de band

De bouw van Fliegl Cargos-opraapwagens en silagewagens is inmiddels begonnen op de productielocatie van de Zuid-Duitse machinefabrikant. Afgelopen week rolde de eerste Cargos-opraapwagen van de assemblagelijn in Kirchdorf (D.). - Foto's: Fliegl/Eilbote

Zes maanden geleden nam de Duitse machinefabrikant Fliegl de productie van de Claas Cargos-opraapwagens en silagewagens over. De eerste Fliegl Cargos-opraapwagen is inmiddels van de productieband gerold.

Afgelopen week is de eerste Fliegl Cargos-opraapwagen gebouwd. Een halfjaar geleden kondigde Fliegl de overname aan van de productie van de Cargos-silagewagens en Cargos-opraapwagens van de Duitse machinefabrikant Claas.

100 Fliegl Cargos-opraapwagens in planning

Speciaal voor de productie van de Cargos-wagens richtte Fliegl in Kirchdorf in de Duitse deelstaat Beieren een nieuwe productielocatie in, waar 25 medewerkers werken. Hier vindt de montage van de Fliegl Cargos-wagens plaats. Voor het eerste jaar staat de bouw gepland van in totaal 100 Fliegl Cargos 750-opraapwagens en Fliegl Cargos 850-combiwagens.

Auteur: Annelies Bakker

Het team van Fliegl in Kirchdorf (D.) reageert enthousiast op de bouw van de eerste Fliegl Cargos-opraapwagen.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Chris Voets (Kamps de Wild): ‘Alles draait om mensen, kennis en service’

Wat vindt Chris Voets, vestigingsdirecteur bij Kamps de Wild, van de ontwikkeling waarbij importeurs steeds meer mechanisatiebedrijven overnemen?
Afbeelding artikel

Homburg gaat ploegen en kopeggen van Rabe importeren

Homburg wordt importeur van ploegen en rotorkopeggen van de Duitse werktuigenfabrikant Rabe in Nederland en België.
Afbeelding artikel

Mechan neemt dealerbedrijf Akkerman Mechanisatie over

Mechan in Achterveld (U.), importeur van Fendt, Massey Ferguson en Valtra, neemt per 1 juni Akkerman Mechanisatie uit Sintjohannesga (Fr.) over.
Beheer
WP Admin