Terug naar nieuwsoverzicht

Carré bouwt Salteo-fronttank voor zaaigoed en kunstmest

De Carré Salteo-fronttank is geschikt voor het zaaien en toedienen van vaste kunstmest. Je kunt de fronttank combineren met een zaaimachine, een strip-till-machine of een rijenschoffel voor bemesting. - Foto's: Carré

De Franse machinefabrikant Carré brengt een nieuwe fronttank op de markt: de Salteo. De Salteo-fronttank is geschikt voor zaaiwerkzaamheden en het toedienen van vaste kunstmest.

Het Franse familiebedrijf Carré levert de Salteo-fronttank met 1.900 liter inhoud. De fronttank is te combineren met een zaaimachine, een strip-till-machine of een rijenschoffel voor het toedienen van kunstmest. De tank is voorzien van een roestvrijstalen doseersysteem en een hydraulische blazer.

Tekst gaat verder onder de foto

De Carré Salteo-fronttank is standaard uitgerust met Isobus en een rvs doseersysteem.

De Carré Salteo-fronttank is standaard uitgerust met Isobus en een roestvrijstalen doseersysteem.

Standaard leverbaar met Isobus

Carré rust de Salteo-fronttank standaard uit met Isobus. Voor trekkers die niet met Isobus zijn uitgerust, biedt de fabrikant een universele Isobus Touch 800-terminal aan. De roestvrijstalen doseerunit maakt een zaai- en kunstmestdosering van 1,5 tot 450 kg/ha mogelijk.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Vervaet Quad XL: 40 kuub mest in één keer mee

De Vervaet Quad XL is een Quad 550-mestzelfrijder gekoppeld aan een getrokken mesttank, die 40 kuub mest in één keer meeneemt.
Afbeelding artikel

Video | In bedrijf stellen van eerste Stanhay-precisiezaaimachines

De zaaiafstand stel je in op de terminal van de Stanhay-precisiezaaimachine. De juiste zaaidiepte checken en afstellen blijft handwerk.
Afbeelding artikel

Vierwielige mestzelfrijder Oxbo AT 5104 wint designprijs Red Dot Award

De Oxbo AT 5104 vierwielige mestzelfrijder is onderscheiden met de prestigieuze designprijs Red Dot Award 2023.
Beheer
WP Admin