fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Agro Tyre Pressure app zorgt voor juiste bandenspanning

In de Agro Tyre Pressure app voer je het bandenmerk, de lading, de snelheid en de bandenmaat in. Vervolgens berekent de app op basis van de ingevoerde gegevens de juiste bandenspanning. De app combineert databases van bandenfabrikanten Bridgestone, Continental, Michelin, Mitas, Nokian, Taurus, Trelleborg, Vredestein, Cultor, Firestone, Kleber en Maximo.- Foto: Roel Dijkstra/Misset

Verschillende bandenfabrikanten introduceren gezamenlijk de Agro Tyre Pressure app. Aan de hand van ingevoerde gegevens berekent de applicatie de bandenspanning tijdens verschillende omstandigheden.

De app combineert databases van meerdere bandenfabrikanten. Gegevens over bandendruk, belasting van de band en snelheidstabellen bieden houvast bij het bepalen van de bandenspanning tijdens werkzaamheden in het veld en rijden op de weg.

Juiste bandenspanning

In de applicatie voer je het bandenmerk, de lading, de snelheid en de bandenmaat in. Aan de hand van de ingevoerde gegevens in de database berekent de app vervolgens de correcte bandenspanning. In de app zijn de merken Bridgestone, Continental, Michelin, Mitas, Nokian, Taurus, Trelleborg, Vredestein, Cultor, Firestone, Kleber en Maximo te vinden.

Gratis app

De gratis app is te downloaden via iOs en Android in het Engels, Frans, Duits en Pools.

Auteur: Robin Looman

Lees alles over banden in de gratis TREKKER E-mag

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

15 nieuwe VF-bandenmaten Alliance Agriflex+372

Bandenfabrikant Yokohama-ATG breidt zijn VF-bandenserie Alliance Agriflex+372 uit met 15 nieuwe maten.
Afbeelding artikel

Drie nieuwe maten Alliance-cultuurbanden Agriflex+ 363 VF

Bandenfabrikant Alliance levert drie nieuwe bandenmaten in de serie Agriflex+ 363 XT VF-cultuurbanden.
Afbeelding artikel

Alliance breidt matenpakket Agriflex+ 372 VF-banden uit

Alliance-importeur Zuid West Banden meldt dat het pakket van de Agriflex+ 372 VF-banden is uitgebreid met vijf nieuwe bandenmaten.
Beheer
WP Admin