Terug naar nieuwsoverzicht

Italiaanse machinefabrikant Concept Perugini verder als Concept Agri

Concept Perugini is in Nederland vooral bekend van klepelmaaiers, rotorkopeggen en grondfrezen. De Italiaanse machinefabrikant gaat voortaan verder onder de naam Concept Agri. - Foto: Concept Agri

De Italiaanse machinefabrikant Concept Perugini, bekend van klepelmaaiers, rotorkopeggen en grondfrezen, gaat voortaan verder onder de naam Concept Agri. Dat laat importeur Vlaming Groep uit Zwaagdijk-Oost weten.

De eigenaren van de Italiaanse machinefabrikant Concept Perugini hebben de helft van de aandelen verkocht aan het Italiaanse bedrijf Cosmo. Deze fabrikant produceert grondbewerkingsmachines en kunstmeststrooiers en is actief in de export naar de Verenigde Staten.

Beide merken onder één naam

In Nederland gaat importeur Vlaming Groep machines van beide fabrikanten verkopen onder de naam Concept Agri. Daarmee breidt het assortiment uit met onder meer een nieuwe kunstmeststrooier.

Daarnaast gaat Vlaming Groep pneumatische zaaimachines van het Slovaakse Pneusej in Nederland verkopen onder de merknaam Concept Agri, zo laat de importeur weten.

Auteur: Jacco van Erkelens

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Klaas Jan Bijker nieuwe directeur van machinefabrikant Zuidberg

Klaas Jan Bijker is benoemd tot algemeen directeur van machinefabrikant Zuidberg in Ens (Fl.). Hij volgt Jeroen Zuidberg op.
Afbeelding artikel

Claas viert 20-jarig jubileum fabriek in Le Mans

Op 23 februari 2023 ondertekenden Helmut Claas en Patrick Faure het contract voor overname van trekkerdivisie Renault.
Afbeelding artikel

Gerrit van der Scheer: ‘Dealer moet goede boterham kunnen verdienen’

Gerrit van der Scheer wil een gezonde groei in de wereld van trekkers en (land)bouwmachines. In dit interview met TREKKER legt...
Beheer
WP Admin